donderdag 20 oktober 2022

52 Weeks to Christmas, week 42.


Donderdag is kerstkaartjesdag en vandaag laat ik er 3 zien. Alle 3 gemaakt met papiertjes,  plaatjes en tekstjes uit het 'By the fireplace' van Bella Lulu. De bovenste is volgens een sketch en de tweede lijkt erop, dan een slagje gedraaid.

Ook op het derde kaartje papier, plaatjes en een tekstlabel uit hetzelfde pakket. Even wat andere kleurtjes dan de traditionele met kerst. 

Als je voor vandaag ook een kerstkaartje hebt gemaakt, link het dan op het 52 Weeks to Christmas blog om mee te doen met de wekelijkse uitdaging. Kijk ook voor meer inspiratie op het 52WTC blog, want daar zie je ook voorbeeldkaartjes van Ineke en Miranda. Maar ook de andere DT-leden hebben weer een leuke kerstkaart op hun eigen blog, de linkjes vind je op het 52WTC-blog, dus hop gerust eens langs.

Het plafond is helemaal geschuurd, gelukkig, want wat een herrie! Vandaag begint de schilder met het kitwerk, zodat straks alles netjes gelakt kan worden. Eerst alles met grondverf, daarna aflakken. Alles in 1 kleur, dat geeft rust. Het is echt een mega-klus en ik ben zo blij dat we dit uit handen gegeven hebben! 

De troubles in de mentorklas zijn nog niet over, het valt niet altijd mee met de pubers. Maar hopelijk kunnen we met het lesgevend team voldoende positivieve feedback blijven geven en ze weer wat meer sociaal vaardig maken....

Challenges;

Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas, option: stocking (card #3)

Merry Little Monday Challenge - Anything goes

ABC Christmas Challenge - U is for Unusual Christmas colour

Try Stampin' On Tuesday - TSOT578



12 opmerkingen:

  1. Prachtig alle 3 leuk in deze zachte kleurtjes. Goed dat ze deze kleus uit handen hebt gegeven, zal heel mooi zijn als het klaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, jij gaat echt snel met de kerstkaarten! Ze zijn leuk. De kleur zou je niet direct verwachten met kerst en daarom des te leuker en verrassender. Als ik jullie plafond zie, snap ik nog meer dat je het uitbesteed hebt! Al die balken en planken! Wordt vast prachtig!
    Bijna vakantie! Hopelijk keert de terug na de vakantie, maar soms is het best hardnekkig...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap hoe jij met die plaatjes uit de voeten kunt! Wat een gaaf plafond (dat jij kennelijk zonder problemen vetvrij hebt gemaakt?). Idd iets voor de vakman maar wat zal het mooi zijn straks! Sterkte met de klas, het is me wat!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaarten, Colien! Mooie kleuren heb je gebruikt.
    En dat plafond, poe, wat een klus. Fijn dat iemand het komt doen :-)
    Sterkte met je mentorklas.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke serie kerstkaartjes!! Ja ik snap helemaal dat je dat karwei van de zolder uit handen gegeven hebt. Is echt een megaklus. Vooral dat schuren.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent goed bezig geweest met drie kaartjes! Zien er leuk uit met al die plaatjes! Veel succes met je plafond! Zal zeker een grote klus zijn, maar het verven maakt gelukkig niet meer zo veel herrie! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En zo heb je er weer 3 leuke kaartjes bij Colien!
    Succes met het schilderwerk
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat zijn 3 mooie warme kerstkaarten geworden Colien. Een leuk papierpakket is dat. Fijn dat het werk aan je plafond goed vordert en hopelijk lossen de problemen in je mentorklas zich ook snel op.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. charmant et très originale Colien, merci de jouer avec nous chez ABC Christmas Card, biz

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Colien, what a pretty Christmas card using non-traditional holiday colors! Thank you for sharing your talents and card with us at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Those first two cards are great ways to use the sketch - I love the lighter colour scheme. Thanks for sharing with us at TSOT :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Really lovely colours! Thank you so much for joining us at ABC Christmas challenge

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien