dinsdag 25 oktober 2022

Loaded Pocket-kaart voor Megan.

Bij Dutch Card Lovers is de lopende challenge: Maak een Pocket kaart. Vorige week was Megan jarig en voor die gelegenheid maakte ik deze loaded pocket-kaart. Megan is van de regenboog-community, dus dit leuke papier van Craft Sensations past helemaal bij hen.
Met zwart papier wat accenten aangebracht, op de bovenkantje van elk label een 'lipje' gemaakt met de Big Tag-stans van Marianne Design. Ook die in verschillende kleurtjes...
Achterin de langste labels, daar plakte ik (uitgeknipte) plaatjes en een tekstje op. En op de meest rechtse zie je Megan's naam.
Op de achterkant verschillende tekstjes in de kleuren van de regenboog geknipt en geplakt. 
Het label wat eruit steekt bevat ook een plaatje van een regenboog en onderaan maakte ik  'een zakje' waar ik het cadeau-geld in stak. Megan vond het een leuke creatie en de kaart kreeg een mooi plekje op de kast. 


Gisteren hebben we al heerlijk genoten van een fijne middag en avond in Zuid-Limburg. Bij aankomst was het nog bewolkt, maar toen ik boodschappen ging doen in Gulpen kwam de zon al en was er een prachtige regenboog. Daarna was het zonnig en heb ik een warme wandeling gemaakt met de honden in Wijlre. De rest van de week is ons ook mooi weer beloofd... 

Challenge;

Dutch Card Lovers - #364 Pocketkaart.

 

8 opmerkingen:

  1. Ohhh, deze is wel echt onwijs gaaf, zeg! Echt mooi gemaakt en al die kleurtjes ook!! Zeker in combinatie met zwart. Fijn dat je meedoet met DCL en nog een mooie week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Deze is echt super! Zo mooi met de regenboogkleuren en het zwart! En een heel leuk idee ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oh te snel! Geniet in Zuid-Limburg! Jullie vast adres, neem ik aan. En inderdaad heel mooi weer voorspeld. Vrijdag kan het daar 24 graden worden. Belachelijk eigenlijk, maar geniet er maar wel van!

      Verwijderen
  3. Dit is een feestje op te mogen ontvangen. Heel tof gedaan. Hebben jullie nu al herfstvakantie? Hier volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een kunstige creatie is dit.
    Wat veel vakjes, toevoegingen en leuke tekstjes.
    Natuurlijk kreeg dit kaartje een ere plaatsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, dit is met recht een loaded pocket kaart! Hoeveel regenbooggeluk wil je hebben ha ha. Echt heel gaaf!! Geniet van jullie weekje Limburg, het weer is echt prachtig. Net nog zonder jas met Nuts gewandeld..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vindt hem helemaal geweldig en heerlijk kleurrijk. Hier wordt ik vrolijk van. Bedankt voor je deelname bij de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super gave pocketkaart heb je gemaakt! Er is zoveel te zien en de kleuren die je gebruikt hebt zijn top! Een verdiende plaats in de top 3!
    Groetjes, Gerjon (www.kekkekaarten.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien