zaterdag 29 oktober 2022

Thank you en Heel veel sterkte.

Gisteravond heerlijk zitten fröbelen. De spulletjes van de vakantie waren opgeruimd, de was weggewerkt en Rolf had lekker pannenkoeken gebakken. Heel de avond nog voor de boeg en dat leverde 6 kaartjes op. Ik had nog wat sketches op mijn lijstje staan en ik begon met deze hierboven.  
Bij thuiskomst vernamen we dat de vader van een kennis is overleden. Omdat ik het label voor het bovenste kaartje uit een dubbel kaartje had gestanst, heb ik de andere helft gebruikt voor een troostkaartje. De cardboard-blaadjes (uit een oude IDEE&post) vond ik tussen de herfstspulletjes en met het tekstje van Nobody-Else vond ik ze wel geschikt voor een condoleancekaartje.

De overige kaartjes zie je de komende dagen. Onder andere ook mijn op-de-nipper-huiswerk-opdracht van Eline Pellinkhof. Ik heb hem al gedeeld op Insta en Facebook, maar zal em ook hier nog voorbij laten komen. Verder zijn het 3 herfstkaartjes met uiltjes geworden, die zie je morgen. Vanavond mag ik weer bardienst draaien in Xinix, Rick de Leeuw en band treden op...

Challenge;
AAA Cards - Sketch 226 + Thankful 

3 opmerkingen:

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien