vrijdag 31 maart 2023

Tony in de lift.


Bij de Lift Challenge willen ze dit keer graag een kaart zien, met tekst over de gehele, gekleurde achtergrond. Gisteren was onze zwager Tony jarig en voor hem maakte ik dit kaartje. 

CarlijnDesign heeft zulke leuke stempeltjes voor Tony('s Chocolonely chocolade) en die heb ik gecombineerd met stempeltjes van Lawn Fawn, Stampin'Up en Marianne Design. Met de stempelhulp een mooie verdeling gemaakt en vervolgens met Versafine gestempeld en bewerkt met transparante embossingpoeder. Daarna 2 kleurtjes inkt aangebracht en tot slot het tekstje (van Nobody Else) en wat enameldots geplakt.

Vanmorgen nog 3 lessen praktijk-tentamens bloem klas 3 en vanmiddag toezicht houden bij klas 1. Die houden een heuse race met drones in de gymzaal. Bij Techna hebben ze allerlei obstakels geknutseld en geoefend met de drones en vandaag gaan ze de klassenstrijd aan.

Challenge;

Lift Challenge - #177

9 opmerkingen:

  1. Ik vind je kleuren geweldig, erg mooi! Heel gave achtergrond ook en stoere kaart, Colien! Dank je wel voor het meedoen met onze Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel super toepasselijk zo voor Tony! Leuke kaart met mooie achtergrond!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf om zo je eigen achtergrond te maken, nou ja zeg, die stempelset is er speciaal voor jou haha, komt mooi uit als je Tony in de familie hebt, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tof kaartje, leuk dat stempel met zijn naam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Perfect voor jou dus, deze set stempels.
    Ik vind deze kleuren combinatie mooi, het is warm en past mooi bij het voorjaar.
    Succes vandaag, alhoewel, ik zie nu dat de dag alweer bijna voorbij is, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hele mooie kaart, de kleuren bij elkaar vind ik helemaal top!
    gr Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een moderne school hebben jullie. Een drones race, daar konden wij vroeger alleen van dromen! Je Tony kaart is prachtig, leuke frisse kleuren. Dankjewel voor je bijdrage aan de lift!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zag het filmpje net op FB, wat gaaf zeg met die drones!
    Hoe persoonlijk kan je kaartje zijn voor Tony. Erg leuk! Toffe kleuren ook. Bedankt voor het meedoen met de Liftchallenge weer Colien!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart is dit, en dankzij Carlijn Design heel persoonlijk, ik had het nog niet gezien dat er ook stempels zijn voor Tony Chocolonely, ik moet een gaan speuren. De achtergrond is erg mooi geworden, met oranje en blauw, geeft een vrolijk effect. Fijn weekend, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien