zondag 7 april 2024

A mice day to celebrate.

Bijna 2 weken geleden ging ik samen met Daan fröbelen bij Nelly. Die had een boel leuke muisjes gestempeld voor ons en ook een aantal voorbeeldkaarten gemaakt. Waaronder deze kaas-kaart, die je al zag als haar voorbeeld voor de doorkijkjes-kaart bij Knutsels en Kadootjes.
Na het inkleuren van de muisjes met alcoholmarkers en het stansen van wat gaten in een langwerpige strook papier zat het meeste werk er al op. Daarna het gele kazen-papier rillen en de muisjes uitknippen en rangschikken.
Ook aan de binnenkant nog een muisje met tekst. Hier van bovenaf gefotografeerd, maar je kunt het ook zien door het gat in de voorkant.
De kaart is meteen verstuurd en aangekomen bij vorig week jarige Annemarie, DT-maatje bij 52WTC. Ze plaatste al een foto op haar blog met een bedankje, leuk!

Gisteravond hebben we ons weer ingezet tbv Alpe d'HuZes en een pubquiz uitgeleend en gejureerd in Hardinxveld. Het was in de stamkroeg van Berry en de geweldige opbrengst van ruim €700,- gaat naar zijn actiepagina. Rolf is vanmorgen weer vroeg op pad gegaan, hij gaat samen met Jeroen 'Arnhems mooiste' toertocht, zo'n 125 km,  fietsen. Ze hebben er mooi weer op!


8 opmerkingen:

  1. Hij is zooooo gaaf!!! Petje af voor jouw fietser!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf kaartje Colien! En wat een mooie opbrengst voor een goed doel! Petje af hoor voor Rolf. Nu weer zo'n afstand rijden! Veel succes! Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is zo ontzettend leuk! Die ga ik een keer na maken. Matthijs is gek op kaas. En die is in september jarig, dus ik heb even....
    Wat leuk die activiteiten allemaal. Rolf haalt vast weer heel wat geld op.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zit mijn eerdere reactie in de spam?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tof kaartje, heel leuk bedacht met de gatenkaas

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien