donderdag 20 juni 2024

52 Weeks to Christmas, #25-2024.

 Het is weer donderdag en dat is kerstkaartjes-dag in een groot gedeelte van blogland. Ik maakte gisteren 4 kaartjes. Beetje overdreven op een mooie, zonnige dag, maar het ging vlotjes. Ik was wat aan het stoeien met de grote woordstans van Studio Light. Ik had 2 kaartjes in gedachten, maar had zowel het woord als de ondergrond uit donker papier gesneden. Dat kwam niet mooi over, dus stanste ik nog wat extra uit wit papier. 
Deze letters had ik al geplakt, maar je ziet dat meer contrast leuker is (vind ik) en makkelijker leesbaar. Maar met de leuke plaatjes  van Bella Lulu erbij is het toch wel een grappig kaartje geworden.
Eerst wilde ik de overgebleven stansjes wegleggen, maar ik besloot om ze toch maar meteen te gebruiken. De voorraad is al best flink, maar wie weet kan ik deze 4 als pakketje verkopen straks tbv Alpe d'Huzes....
De laatste is mijn favoriet, heb jij ook een voorkeur? Doe je ook gezellig mee deze donderdag? Link dan jouw wekelijkse kerstkaartje op het 52 Weeks to Christmas blog. Daar zie je inspirerend voorbeeldkaartje van Ineke en Ingrid, maar ook de rest van het DT heeft mooie voorbeelden op het blog. Meedoen met de mei-challenge 'Winternacht' kan ook nog, via DEZE LINK kun je jouw creatie inzenden.

Vandaag weer een van-alles-wat-dagje op school = werk. Voornamelijk derdejaars leerlingen opzoeken die nog geen stageadres hebben voor volgend jaar. De BB- en KB-leerlingen gaan 1 dag in de week op stage en dat moet vóór het einde van dit schooljaar geregeld zijn. Dat kost sommigen wat moeite. Gelukkig hebben we een flink adressenbestand, hopelijk gaat het lukken om het voor elkaar te krijgen.

Challenges;

Girlz Creative Christmas Challenge - Sentiment as focal point.

15 opmerkingen:

 1. Ah... ik dacht die laat je meedoen bij DCL....en inderdaad, wat overdreven! 4 kaarten op 1 middag. Hahaha...nee hoor ik ken het met die woordstansen, dan houd je weer wat over en dan komt van het een het ander.. Ze zijn alle vier heel leuk en ik vind de laatste ook de mooiste. Succes vandaag. Zo te lezen echt aan het afronden bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk deze serie van 4. En je hebt gelijk, met verschillende kleuren komt de tekst mooier over. Ik kan niet kiezen tussen de eerste en de laatste.
  Bij jullie bijna vakantie? Wij zijn weer laat en mogen dus na deze week nog 4 weken doorbuffelen.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je in de flow zit.... dan schiet het lekker op, 4 hele leuke kaarten! Succes voor vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaarten Colien, de grote woord stans geeft een mooi effect op de kaarten. Wat je nog zou kunne doen bij de 2e kaart is de letters omtrekken met een witte stift of gel pen. Maar zo kan het ook komt toch wel goed over. Groetjes Femmy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe kaarten heb je gemaakt. Mooi zeg. Wauw.
  Fijne dag.

  lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke serie heb je gemaakt met de verschillende papiertjes en de grote tekst!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 4 kaarten op 1 middag is te gek. Ze zijn alle 4 erg leuk en de laatste heeft zeker iets specials!!!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn allemaal even leuk hoor! Met ee4n contrastkleur onder de letters zijn ze inderdaad beter te zien maar het is niet storend! Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie serie Kerstkaarten , met de leuke letters , sces op school
  Groetjes van Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vier prachtige kerstkaarten met de tekststans.. Ik vind de eerste en de laatste het leukst.
  Succes met het zoeken naar stageplaatsen voor de leerlingen.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een toffe serie heb je met die grote woordstans gemaakt Colien. Ik vind de eerste het leukst en als nummer 2 de laatste.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel gaaf, die kaarten met die grote tekst, Colien. Met iets meer contrast springt de tekst er wel meer uit dan donker op donker, maar die heeft toch ook wat.
  Hopelijk lukt het met alle stageplaatsen.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie serie kaartjes met de grote teksten Colien!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey Colien,
  Wat een leuke serie maakte je! Ik zag ze gisteren al op fb passeren maar heb nu pas tijd voor een blogrondje...
  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien