donderdag 27 juni 2024

52 Weeks to Christmas, #26-2024. Challenge: Sketch.

 


De laatste donderdag van juni en dat betekent de aankondiging van een nieuwe challenge op het 52 Weeks to Christmas blog. Deze keer heeft Bep een leuke sketch getekend:

Ik pakte er de vrolijke papiertjes en leuke stempels van Creative Craftlab (StudioLight) bij en maakte er een kleurig kaartje van. Ook de tekst komt uit de stempelset. Met dit kaartje was ik ook meteen gastdesigner bij 52 Christmas Card Throwdown.

Zoals elke week laat ik 2 kaartjes zien en dit 2e kaartje maakte ik vorige week al. Toen had ik er 2 ingepland, dus mocht deze nog even in de wachtkamer. 

Hierop een plaatje uit een knipvel van Marianne Design en papiertjes van Craft Sensations en Avec. Nog wat plaksteentjes erbij en klaar.

Ga je de uitdaging aan en ga je aan de slag voor deze challenge? Link dan jouw kerstkaart volgens de sketch onder het bericht dat morgen op het 52 Weeks to Christmas blog verschijnt. Dat kan t/m 21 juli 20.00 uur, want de challenge duurt tot de zondag voordat de nieuwe challenge begint. Elk ander kerstkaartje kun je onder het bericht van vandaag inzenden. Mocht je inspiratie nodig hebben, bezoek dan het 52WTC-blog de kaartjes van alle DT-dames en onze gastdesigners te bekijken. Op het blog vind je ook de uitslag van de vorige challenge 'Winternacht'. 

Vandaag ga ik 2 x een workshop 'crêpepapieren bloemen maken 'verzorgen tijdens het eindejaarsproject. Leerlingen uit klas 2 hebben een dagdeel voetbaltoernooi en het andere deel konden ze kiezen uit verschillende workshops. Alles staat en ligt klaar, ik hoop dat ze het leuk vinden. De vrijmarkt was gisteren een groot succes en bracht in 2 uur tijd ruim € 1530,- op voor st Hulphond, trots op onze leerlingen! Helaas ging het etentje gisteravond niet door, één van mijn zussen was ziek, dus hebben we geannuleerd en stellen we het even uit. 
Fijne dag!

Challenges;

The Holly and Ivy Christmas Challenge - Anything Christmas goes

ABC Christmas Challenge - L is for lanterns

13 opmerkingen:

  1. Hey Colien,
    Wat een toffe kaarten heb je gemaakt. Lekker vrolijk van kleur. Heel mooi.
    Wat een geld hebben jullie opgehaald. Wat goed zeg.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt aan het begin van je bericht April staan......
    Wat een mooie kleurrijke kaart met de sketch, dit vindt ik nou echt een kaart die je in de zomer laat zien.
    Leuk voorbeeld.
    Ook je 2de kaart is mooi.
    Wat leuk, die bos bloemen van crêpepapier.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi! het is een leuke sketch en jouw uitvoering spat hoer van het scherm af! Wat een vrolijke kaart door de felle kleurtjes. De tweede kaart is wat ingetogener, maar ook leuk. Het plaatje komt zo goed tot zijn recht.
    Jammer dat het etentje niet doorging. Maar samen uit, samen thuis....zouden wij ook doen in de familie.
    De workshop bloemen maken valt vast goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kleurrijke kaart heb je gemaakt met de sketch. De tweede mag er zeker ook zijn. En wat een prachtige bloemen heb je als voorbeeld gemaakt, het kan niet anders dat die workshop in de smaak valt.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk in deze kleuren !!!
    Leuk die crêpepapieren bloemen !!!
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer twee super leuke kerstkaartjes deze week. Prachtige papieren bloemen heb je gemaakt en veel succes gewenst met het geven van de workshop voor de leerlingen.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een lekker vrolijk kaartje voor de uitdaging Colien! Mooi gemaakt hoor! De tweede ook een leuke met ook mooie kleuren! die bloemen zijn wel super leuk! Veel succes! Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie vrolijke kaartjes Colien!
    En de papieren bloemen zijn ook gaaf....succes met de workshops!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Twee leuke kerstkaarten Colien, de eerste spat van het scherm met die felle kleuren. Wat gezellig die crêpepapieren bloemen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Supermooie kaartjes Colien!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel mooi kaartje met die leuke sketch.
    Je crepépapieren bloemen zien er wel heel echt uit. Ben benieuw of je het je leerlingen ook is gelukt om ze zo mooi te maken.
    Groetjes Rina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey Colien,
    Wat een leuke kerstkaarten laat je weer zien. Mooi voorbeeld voor de uitdaging ook.
    Hoe tof is het dat je een workshop crèpe papieren bloemen maken geeft... Vorig jaar heeft Eva (toen 5 jaar) voor het eerst mee gedaan aan een wedstrijd bloemenwinkel aan zee. En ze heeft die nog glansrijk gewonnen ook. We mochten niet helpen bij het maken van het winkeltje, dat moest ze helemaal alleen doen. We hadden wel wat voorbereidingen gemaakt. Je kan de foto's nog ergens op mijn blog terugvinden...
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke kerstkaarten weer, Colien! Die voor de schets-uitdaging is ook leuk zo in het vierkant. Vrolijk papier heb je gebruikt.
    Die bloemen van crêpepapier zien er prachtig uit, hopelijk was de workshop een succes! Maar dat zal vast wel.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien