zaterdag 15 juni 2024

Pawprints.

Laatst zag je al een kaartje dat ik maakte voor Ingrid na het overlijden van haar hondje, nu eentje voor onze overburen. Ze hadden 2 bordercollies en daarvan is er eentje overleden en de andere is ook oud en kan amper lopen door artrose, echt sneu! Het kaartje werd gewaardeerd.
In de familie is juist fijn hondennieuws, want (zusje) Willy, Tony, Indy en Rosey hebben een nieuwe huisgenoot: Guus, een mooie, stoere Friese Stabij pup.

Ik maakte een label aan een zakje met een speelballetje en wat knabbels om het beestje welkom te heten in de familie. 

Rolf gaat vanmorgen al vroeg op pad, hij heeft een fiets gekocht in Tubbergen en is wel even onderweg. Ik ga weer wat rommelen in de tuin (Rolf heeft een mooie kruidenbak gemaakt afgelopen week), m'n haar in de verf zetten en waarschijnlijk wat fröbelen. Ons nichtje Megan is geslaagd, daar hoort een kaartje bij!

Challenge; 

5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart en ook je welkoms kaartje is geweldig. Tja helaas gaan huisdieren ook dood maar hoe lief is zo'n pup dan! Fijn weekend, Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het verlies van een huisdier is niet fijn ook dan mist er iets in je directe omgeving, ook dan wordt een kaartje zeker gewaardeerd. En hoe lief is pup Guus om verliefd op te worden. Veel plezier met het aanrommelen vandaag.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi kaartje en die zal zeker gewaardeerd worden! altijd verdrietig om een huisdier te moeten missen! Veel plezier van het weekeind en groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a great card Colien, I love the colours and your wonderful sentiment. This is a great card thanks so much for sharing it with us over at Sweet Sketch Wednesday 2 and good luck.
  Hugs
  Kathie SSW2~DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve kaart voor de overburen. En wat is Guus een schatje! Zeker een stoere naam, hahahaha....ook voor je zus en haar gezin maakte je leuke kaart.
  Tubbergen...jeetje, dat is zeker een heel eind weg bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien