zondag 9 juni 2024

Reminder BINGO bij Knutsels en Kadootjes.

Nog t/m vrijdag 21 juni kun je meedoen met de lopende challenge bij Knutsels en Kadootjes. We hebben een bingokaart voor je en dagen je uit om daar horizontaal, verticaal of diagonaal een rijtje van 3 uit te kiezen.

Ik koos voor touw/draad-vissen-blauw. Je ziet maar 1 vis op de foto, maar de man is 'aan het vissen', ik maakte er gewoon een werkwoord van ;)

Gisteren hadden we een leuke teamdag bij Hermien in Weert. Monique, GerJanne, Ingrid, Nelly en ik waren te gast en werden goed verwend met een heerlijke lunch en allerlei ander lekkers. Ook had ze een workshopje voorbereid, waar we 's middags mee aan de slag gingen. Ik zal later laten zien wat voor leuks we gemaakt hebben. Natuurlijk wisselden we ook presentjes uit, die zie je ook later, altijd zo gezellig!

Gisteravond ging ik met Jetty nog naar een optreden van 2 tributebands: Victims of a system (System of a down) & St Jimmy's (Green Day). Vandaag lekker rustig aan, want na zo'n drukke week met veel activiteiten en korte nachtjes ben ik daar aan toe. Fijne dag, allemaal!

Challenge;

Kaartjes Inspiratie Challenges - Mannenkaart (2e inzending)

4 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat je een goede nacht hebt gemaakt! En nu nog eentje...en dan weer even aan de bak... aftellen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een leuke kaart heb je gemaakt, en altijd genieten een teamdag.
    Bedankt voor je deelname bij KIC
    Groetjes Elly DT

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien