Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 22 oktober 2010

Challenge: bloemkaartVandaag is scrapmaatje Mariken jarig en ik wilde voor haar een leuk, lief kaartje maken. Heel vaak ben ik aan het snuffelen naar nieuwe ideeën op het internet. Steeds ben ik op zoek naar wat kaartjes in andere modellen. Op de site van Cards etc. Shop kwam ik een deze Challenge/ uitdaging tegen. Het patroon van de bloem-vouwkaart was gratis aan te vragen. Maar als je em dan via de mail hebt gekregen, gaan ze er bij Cards etc. Shop wel vanuit dat je ook je creatie instuurt. Logisch, maar doe je dit niet, dan ben je voor een volgende deelname uitgesloten. Sanne had het kaartje ook gemaakt en liet haar resultaat afgelopen woensdag tijdens ons scrapavondje bij Mariken thuis zien. Bijna had ik verklapt dat ik em voor Mariken wilde maken.
Gelukkig had die niks door, hi hi. 
Het werd een spoedklus, want ik moest er gisteravond nog aan beginnen....
Eerst dacht ik dat ik het nooit zou gaan redden als ik het patroon helemaal moest gaan overtekenen. Maar toen kwam ik op het idee om het bestand uit te printen op het paarse cardstock en op het papier van Basic Grey: Kioshi. Ik hoefde het dus alleen maar uit te knippen, inkten en te plakken. Dat ging razendsnel! :)
Op de bovenkant heb ik een stempeltje van Aud Design gebruikt en wat vlindertjes van Joy uitgestanst met de Cuttelbug. In de binnenkant van het flapje een kalendertje van Snag 'em Stamps met bloemen van Nellie Snellen met glimsteentjes in het hart. Op de 'bodem' 2 blossom Nestabilies met tekst van Marianne Design en zelfgeschreven tekst.
Om de bloem te sluiten heb ik 2 eye-lets met de Crop-A-Dile in de flapjes gemaakt, met een lintje erdoorheen. Het stukje lint wat ik overhield heb ik binnenin geplakt als strikje met een glimsteentje erop.
Binnen anderhalf uur was de kaart klaar en kon ik een wedstrijd gaan darten :)
Vanmorgen moest de kaart mee naar school = werk, maar het was nog een beetje donker en wilde geen foto met flits maken. Vandaar dat de foto niet helemaal scherp is, jammer! Maar gelukkig was Mariken helemaal blij met d'r verjaardagskaart :D

grtz.Colien.

6 opmerkingen:

Ilonka zei

Wat een prachtig kaartje

Groetjes ilonka
Creative designer
Cards etc Challenge

Sanne zei

Hey Colien,

Hij is erg leuk geworden! Slim dat je het patroon op het designpapier uitgeprint had, want ik was er echt kei lang mee bezig. Mariken zal wel blij met het kaartje zijn geweest. Ik had het herfstkaartje naar haar toe gestuurd (van de SOL). Dat kan wel met dit weer!

Groetjes Sanne

Jolanda zei

Dank je wel voor je mooie bijdrage aan de Challenge!

Jolanda Meursen
Cards etc. Challenge

Riet zei

Prachtig gemaakt Colien,heel mooi papier heb je gebruikt.

Liefs Riet.

José zei

Heel mooi zeg!
Groetjes,
Jose

Anoniem zei

keep posting like this it’s really very good idea, you are awesome!

aroma essential oils