Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 25 oktober 2010

Melkpakje.

Zoals je op de startpagina van mijn blog kunt lezen, ben ik besmet met het scrapvirus door een (ex)collega. Dat was Debby, zij gaf in juli 2009 een workshop op de personeelsdag van onze school. Ze had kant-en klare pakketjes gemaakt, waarin beschrijvingen en materialen zaten voor een kaart, de exploding box of een melkpakje. Ik heb toen gekozen om het melkpakje te maken en vond het scrappen meteen leuk. Sindsdien ben ik helemaal om.
Het toeval wil dat de challenge bij Create4fun van deze week, week 43, een melkpakje is. Een leuke uitdaging en met m'n Scor-pal extra leuk (en snel) om te maken.
Ik heb em gemaakt van oranje cardstock en beplakt met papier uit de Alice in Wonderland serie. Bovenin heb ik 2 eyelets gemaakt en er een zwart lintje in gestrikt. Bij mijn naaispulletjes vond ik een bruinige sluiting, die ik met een stukje lint heb vastgeniet. Op de zijkant zitten zwarte vlindertjes (uitgestanst met de Cuttlebug met een malletje van Joy) en roosjes van Xenos. Aan de andere kant een bloem (mal geleend van Sanne) en een vleermuis-splitpen. Het zelfklevende zwarte kant is van een rolletje van Xenos. Het labeltje heb ik gestempeld met een tekst van Imaginisce.
Rolf is vandaag ook vrij, dus we gaan even met de honden naar het bos. Lekker genieten van de herfstzon!

grtz.Colien

2 opmerkingen:

  1. Haha, dit melkpakje ligt bij mij ook al klaar om te maken... Maar ik wil ook nog die trapkaart maken. De vakantie wordt echt te kort...

    Groetjes Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig melkpakje Colien.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien