Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 10 oktober 2010

Huwelijk

Dit jaar hebben we een aantal bruiloften gehad. In mei gaven Saskia en Johan elkaar het ja-woord. Extra leuk hierbij was dat ik het bloemwerk mocht verzorgen. Nu ik niet meer werkzaam ben in de bloemenzaak, mis ik dat toch wel. En een bruidsboeket, corsages en autostuk zijn dan ook nog de krenten uit de pap! Vond het erg leuk om te doen, vooral omdat het geworden was, zoals het bruidspaar bedoeld had en ze er erg blij mee waren.
Voor het gelukkige stel heb ik bovenstaand kaartje gemaakt. Op lichtblauw cardstock heb ik papier gebruikt van Little Yellow Bicycle uit de Vita Bella Collection. Het afdrukje is van Magnolia en heb het ingekleurd met Derwent potloden. In twee kleuren blauw heb ik met de Nestabilitie 'Labels Four' een kader achter gemaakt. De tekst Huwelijk en Fijne Dag zijn van Kars, de bloemen heb ik gestanst met een mal van Joy. Het geheel is afgewerkt met een lintje, steentjes en een swirl (krul) van Crealies.

grtz.Colien  

2 opmerkingen:

Sanne zei

Leuke kaart! Die Nestabilitie heb ik gisteren ook in de bus gevonden (had ik besteld). Heb net mijn Halloween-kaart van afgelopen woensdag geplaatst. Ga nu iets nieuws proberen, voordat we naar Limburg vertrekken.

Groetjes Sanne

Anoniem zei

Zeker een leuke kaart :D Deze sprong er echt wel uit tussen alle kaarten die we die dag gehad hebben!
De kaart die we kregen toen we ons aanstaande huwelijk bekend maakten was trouwens ook erg mooi! Met onze letters erin.. Bijzonder! :)