Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 25 oktober 2010

Schuifkaart.Dit kaartje heb ik ook afgelopen woensdag gemaakt tijdens ons scrapavondje bij Mariken. Het is een grappig kaartje: op het eerste gezicht lijkt het niks bijzonders, maar als je bovenaan aan het lintje trekt, komt er zowel boven als onder een kaartje uit. Sanne had het voorbeeld bij zich en gaf ons aanwijzingen. Het schuifsysteem werkt d.m.v. een strookje van een plastic zakje. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar ik had al 2 keer een nieuw strookje geplakt, maar de kaart wilde niet schuiven. Dus heb ik vandaag het plastic zakje vervangen door een breed lint.

De kaart is gemaakt van zwart cardstock en het sterretjespapier is van Three Bugs in a Row (seeing stars...). Het afdrukje van Nellie Snellen heb ik ingekleurd met Distress inkt en gemat op lila cardstock. Het vlindertje heb ik ooit eens kant en klaar gekocht en past prima qua kleur bij het designpapier. De roosjes komen van de bloemengroothandel, eentje heb ik een beetje kleiner gemaakt, zodat het niet zo propperig werd. De bovenste tekststempel is van Marianne Design en de onderste van Artimo.
De kaart gaat morgen op de bus, want woensdag is collega Machteld jarig. Alvast proficiat!

De wandeling van vanmiddag heeft ons hongerig gemaakt. Wij gaan nu naar de Pannenkoekenbakker in Heusden, lekker smullen!
grtz.Colien.

2 opmerkingen:

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Colien,leuk die stempel.

Liefs Riet.

Sanne zei

Hij is erg leuk geworden! Je hebt voor de labels geen wit cardstock gebruikt en dat geeft een leuk effect! En ik ben helemaal verliefd op dat vlindertje!

Groetjes Sanne