Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 12 december 2010

Challenge 27 EHI.


Deze week ben ik gast-designer op het blog van Een Hoop Inspiratie. Vorige week kreeg ik de opdracht al door, zodat ik iets kon maken als voorbeeld. Deze week is de uitdaging een leuke sketch, ontworpen door Ida. Morgen is Rob jarig, dus ik dacht, laat ik eens een leuke jongens/mannenkaart maken. Ten eerste omdat ik dan meteen een kaartje heb voor de jarige, maar ook omdat ik even geen kerstkaart wilde maken...
De basiskaart is van donkerblauw metalic-cardstock. Voor de vierkantjes heb ik de Oliver paperpad van Basic Grey gebruikt. Het afdrukje kreeg ik van Mariken (superleuk!) en heb ik ingekleurd met Derwent potloden en gemat op het cardstock. Het paste prima bij de aapjes van het vierkantje rechtsonder :)
Ik vond het wel leuk om de vierkantjes weer terug te laten komen op de kaart in de vorm van de knoopjes. Ook het tekstje heb ik vierkant/rechthoekig gehouden. Dat past beter bij het geheel en maakt de kaart ook wat stoerder.
Aangezien ik het een erg leuke sketch vond, heb ik ook maar meteen 2 kerstkaartjes gemaakt. Voor beide kaarten heb ik scrappapier van Cosmo Cricket gebruikt. Ondertussen heb ik ruim 70 kerstkaarten gemaakt met dat papier en vind ik het niet echt leuk meer. Voor volgend jaar heb ik me voorgenomen om allerlei papier te gaan gebruiken. Ik heb om mijn verjaardag 2 pakketjes gekregen en bij GeWe-hobby in Nederhemert nog wat leuke paperpads gekocht. De verleiding was groot om daar al aan te beginnen, maar ik wil het Cosmo Cricket papier toch eerst opwerken. Ach, als ik de kaarten zo eens bekijk, zijn ze prima, het is meer dat ik het zelf beu ben. Dus vandaag gaan ze in de enveloppen en dan kunnen ze op de bus. Onze postbode doet niet mee aan de staking, ze bezorgd ons netjes post en de kerstkaarten komen langzaamaan binnendruppelen. Heb gisteren een beauty gekregen van Sanne, erg origineel! Binnenkort kun je zien wat ik voor m'n scrapmaatjes heb gemaakt. Ik ga even lekker naar buiten met de beagles, want het zonnetje schijnt :) 
Fijne zondag allemaal!

grtz. Colien

2 opmerkingen:

Sanne zei

Het is een leuke sketch! Vooral die met de aapjes vind ik geweldig! Super leuk! Ik ben ook met de sketch bezig. Een kaartje is al klaar en de andere is bijna klaar. Je ziet ze binnenkort op mijn blog! Het wordt allicht meer dan gisteren ja, hihi. Tja, het was wel gezellig, toch?

Groetjes Sanne

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Colien.

Liefs Riet.