vrijdag 31 december 2010

Voor jou...


Het laatste kaartje wat ik plaats dit jaar is voor Agnes. Ze is al vanaf eind augustus erg ziek en ligt al voor de tweede keer voor langere tijd in de Daniël den Hoed kliniek in Rotterdam. Ze heeft zware kuren gehad en vorige week is ze ook nog geopereerd aan een maagperforatie. Gelukkig hoorden we vanmorgen dat het ietsje beter met haar gaat. Helaas mocht ze met Kerst niet thuis bij haar boys zijn en ook oud & nieuw is ze in het ziekenhuis. Om haar sterkte te wensen heb ik dit kaartje voor haar gemaakt. Ik ga het zometeen even bij John brengen, zodat hij het aan Agnes kan geven vanavond. Ik hoop dat 2011 een beter jaar voor ze mag worden en dat Agnes snel weer thuis mag komen!

Het papier is wederom van Fancy Pants Designs, The Christmas Magic serie en is weer 'oud' gemaakt met de distresser etc. Het digi-afdrukje kreeg ik van Mariken en heb ik met Derwents ingekleurd. Heb het gemat en er een geïnkt taartrandje achter geplakt. De vilten bloem kocht ik bij Blokker, heb ze in verschillende kleuren, erg leuk! Het stukje kralen-slinger komt bij m'n bloemistenspul vandaan. De takjes zijn gemaakt met een EK-pons. Het labeltje heb ik zelf gesneden en het tekstje is van een stempeltje van Kruidvat. De 2 'bloemetjes' linksboven zijn eigenlijk meeldraadjes, gemaakt met de pons van Nellie Snellen.

Op de laatste dag van dit jaar even een terugblik: Anderhalf jaar geleden ben ik besmet geraakt met het scrapvirus en drie maanden geleden ben ik dit blog gestart. Beide activiteiten zijn erg leuk en verslavend :)
In dit laatste blogbericht wil ik jullie bedanken voor jullie leuke reacties op mijn fröbels. Voor iedereen een gezellige jaarwisseling en alle goeds voor 2011. Dat het maar een creatief (scrap)jaar mag worden. Graag tot volgend jaar!

grtz.Colien.


3 opmerkingen:

 1. Ik had hem al gezien! Hij is echt super leuk! Mooi afdrukje en hele leuke frutseltjes! Hopelijk wordt Agnes gauw weer beter, want het zit niet mee. Voor jou en Rolf een fantastisch 2011. We zullen op de dijk richting Veen proosten. Tot maandag!

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een mooi kaartje!
  De beste wensen voor het nieuwe jaar en tot volgend jaar! Hopelijk zie je dan ook weer wat meer van mij voorbij komen....;-)
  Groetjes (ook aan Rolf) Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het een mooi kaartje geworden Colien! Jullie ook een hele fijne jaarwisseling en een heel goed 2011 voor Rolf en jou!
  Zie je maandag, met een vers scrapjaar!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien