Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 23 december 2010

Best wishes...


Ik dacht dat ik klaar was met het maken van kerstkaartjes, maar kon het niet laten om voor iemand dit kaartje te fröbelen. Hiermee wil ik graag meedoen met de challenge op het blog van Create4fun . Daar stond een leuke sketch van Anne-Marije die ik gebruikt heb voor dit kaartje. Ook waag ik een gokje bij Wags 'n Wiskers, waar je bij de uitdaging om een kaart met 'snowflakes' gevraagd wordt.
Het papier is (nog steeds) van Cosmo Cricket wat ik heb bewerkt met de paper Distresser van Tim Holtz. Ik heb er rood cardstock bij gekozen op de matzilveren basiskaart. Achter het afdrukje heb ik een taartrandje geplakt. Het afdrukje is van Magnolia; Tilda Hanging Ornaments, wat ik heb ingekleurd met de Derwent Coloursofts. Het tekstje heb ik gestempeld met een clearstempeltje van Action. De ijskristallen zijn gemaakt met de Creatables van Marianne Design.


Om de kaart wat op te pimpen heb ik wat strass-steentjes opgeplakt en het tekstje en de ijskristallen bewerkt met glitterlijm van Kars. Dit is toch echt één van de laatste kaartjes met het Cosmo Cricket papier, maar wat mij betreft één van de mooiste :)
Morgen ga ik foto's plaatsen van de kaart die ik zometeen aan mijn schoonmoeder Ellen ga geven. Ze is vandaag jarig, maar aangezien ze volger is, wilde ik nog even wachten met het showen van haar verjaardagskaartje......
Tot morgen!

grtz.Colien.

3 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

schitterend kaartje Colien, fijne kerstdagen en een voorspoedig en creatief 2011.

groetjes Annemarie en merit

Debby zei

Ook dit is weer een plaatje!
Fijne kerstdagen en ik ben benieuwd naar de verjaardagskaart!

Groetjes Debby

Sanne zei

Super leuke kaart! Die glittertjes zijn geweldig!
Fijne Kerst en hopelijk tot in de vakantie!

Groetjes Sanne

PS. Ook een fijne Kerst namens Yuri!