Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 22 december 2010

Liefs.


Een aantal collega's wilden ook wel eens scrappen. Mariken en ik praten regelmatig over scrappen en vaak laten we onze fröbels aan elkaar zien in de docentenkamer. Daardoor waren wat collega's nieuwsgierig geworden en hadden wel zin in wat gefröbel met uitleg.
Vorige week maandag avond waren er 4 onervaren scrappers te gast bij Mariken thuis. Zij had, behalve voor koffie/thee met lekkers, ook voor papier gezorgd. Ik had een beschrijving gemaakt en daarin de sketch van EHI gebruikt.

Eén collega vond de sketch er zo eenvoudig uitzien, dat ze verbaasd was dat er maar één kaartje gemaakt ging worden. Tja, de basis was snel klaar, maar het kiezen plus inkleuren van een afdrukje én de afwerking nam toch zoveel tijd in beslag, dat de avond voldoende gevuld was.
Tussen het helpen en geven van tips & trucs door, heb ik dit kaartje gemaakt. De basiskaart is van okergeel cardstock en de scrappies komen uit een blokje van Action. Het stempeltje is van CC Design en is ingekleurd met Derwent Coloursofts. Heb em eigenwijs schuin geplakt, dus ietsje anders als in de sketch aangegeven :)
De bloem is van Marianne Design, met een Creatables mal. Het tekststempeltje komt uit Mariken d'r collectie. Drie strassteentjes erbij vond ik genoeg als versiering.
Door het scrapavondje is Ellen, één van de collega's ook besmet geraakt door het scrapvirus. Ze heeft haar eerste inkopen al gedaan, dus dat beloofd veel goeds :)

Grtz.Colien

3 opmerkingen:

Debby zei

Ook al zo'n leuke kaart! En ik ben erg neiusgierig welke collega's bij jullie de uitdaging aan gegaan zijn? Was vast erg gezellig!

Groetjes Debby

Ellen zei

Super dat je je sowieso al één collega 'aangestoken' hebt. Het scrappen is een halsstarrig virus. Als je het eenmaal te pakken hebt...., maar daar komen ze nog wel achter!
Natuurlijk weer een leuk kaartje. Heb het scrapblokje ook (en nog tig van de Action). Krijg gelijk zin om ze ook te gaan gebruiken.
Tot de volgende keer maar weer!

groetjes, Ellen

Marijke zei

Leuk zo'n avond met je collega's. Het is een mooi kaartje geworden. Is dit papier echt van de Action? dan moet ik daar ook weer eens naar toe. Mooie kleuren!
Groetjes, Marijke