Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 13 december 2010

Marianne Design 'recept-challenge'.


Gisterenavond heb ik weer even lekker zitten fröbelen en dit kaartje gemaakt. Ik heb de sketch van EHI weer gebruikt en wil met het kaartje graag meedoen met de challenge op het blog van Marianne Design. Dit keer was het een recept voor een kaartje, waar de volgende ingrediënten voor gebruikt moesten worden: 4 stukken papier, 2 knopen en een stukje touw. Nou, dat is gelukt! Het afdrukje is 'Eline's Toddles Christmas' en het papier is uit het papers bloc 'Old Fashioned Christmas'. En beiden zijn óók van Marianne Design, dus helemaal in stijl. De basiskaart is van lichtblauw cardstock en het afdrukje en tekstje zijn gemat op wijnrood cardstock.
Het tekststempeltje is van Aud Design. De knoopjes van Avec, evenals het touwtje. De bloemetjes zijn gemaakt met de ponsen van Nellie Snellen. Om het kaartje af te maken heb ik rechtsonder 2 eyelets gemaakt met de Crop-A-Dile en met een touwtje wat restjes lint vastgeknoopt.

Vanavond ga ik met een aantal collega's scrappen bij Mariken. De meeste hebben geen scrapervaring, dus dat is een hele uitdaging. Heb er zin in!

grtz.Colien

6 opmerkingen:

Sanne zei

Wow, wat vind ik deze leuk! Zo'n leuke sketch en heel erg mooi papier! Succes met de challenge!

Groetjes Sanne

KarinsArtScrap zei

heel erg leuk kaartje.

groetjes karin

Tinie zei

Ziet er heel leuk uit, mooie kleuren!

Succes en groetjes Tinie

Ellen zei

Mooie kaart en prachtig papier. Het stempeltje komt mij bekend voor! Leuk om te zien hoe jij 'm dan inkleurt. En natuurlijk succes bij de challenge. Wil zelf ook een poging wagen als ik tijd over heb (wordt een probleem ben ik bang).
groetjes, Ellen

Marijke zei

Hoi Colien, Mooi kaartje enne mooi papier. Leuk idee van de restjes lint bij elkaar geknoopt.
Groetjes, Marijke

Riet zei

Prachtige kaart Colien,lief die stempel,mooi papier.

Liefs Riet.