Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 18 december 2010

Laatste week gastdesigner.


Ook deze week mag ik voor het challengeblog Een Hoop Inspiratie een voorbeeldkaart maken. Als gastdesigner kreeg ik het thema vooraf al door en kon ik aan de slag. Het thema is: Beterschap. Eerst wilde ik een 'Opkikkertje' maken, maar kwam dit afdrukje van Pink Cat tegen, wat ook erg leuk is. Het papier wat ik ervoor gebruikt heb, is van Basic Grey, uit de Oliver paper pad. Het onderste rode papier heb ik rondom bewerkt met een ronde pons, zodat een postzegeleffect ontstaat. Het tekststempeltje is van Kars, het labeltje gemaakt met Nestabilities en de Cuttlebug. Wat lintjes, nietjes en 3 steentjes maken de kaart af.
Ik vond het erg leuk om gastdesigner te zijn en blijf gezellig meedoen met allerlei challenges. Wie weet wat het allemaal nog oplevert. In ieder geval veel scrapplezier :)

grtz.Colien

5 opmerkingen:

Ellen zei

Een hele leuke kaart heb je ervan gemaakt! De ontvanger zal er zeker snel van opkikkeren.
Gezellig weekeinde nog...
groetjes, Ellen

Marijke en Chantal zei

Wat een leuk kaartje heb je gemaakt. Leuk idee van dat postzegeleffect.
Prettig weekend verder,
Groetjes, Marijke

Annemarie en Merit zei

Wat een leuk beterschaps kaartje schattig is dat afdrukje ook zeg. kortom een super kaart!!!

scrappingann zei

Het is een prachtig kaartje geworden, succes verder met alle challenges.

Mariken zei

Hey Colien, daar ben ik dan, als officiele volger. Je weet wat ik van je kaartjes vind: superleuk, ook dit kaartje weer.
Mijn blog is net ook de lucht ingegaan, nog ff wennen en handig ermee worden: http://scrapcolour.blogspot.com. Kom je eens langs??
Groetjes, Mariken.