Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 17 december 2010

Create4fun Challenge.


Nog een kerstkaart, om op de valreep mee te doen met de challenge van Create4fun. Waarschijnlijk het één na laatste kerstkaartje wat ik gemaakt heb dit jaar. Ben nog bezig met een bijzonder kaartje en heb nog beloofd jullie te laten zien wat ik voor mijn scrapmaatjes gemaakt heb. Maar deze dus naar aanleiding van de sketch op het blog van Create4fun. Erg leuke sketch weer en ik had weer wat inspiratie. Ik hoef niet meer te vertellen welk papier ik ervoor gebruikt heb, dat mag ondertussen duidelijk zijn :) Het afdrukje is van Magnolia; StarTilda en heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden. De ijskristallen zijn van Marianne Design en het tekststempeltje is van Action.
Vandaag mochten onze leerlingen allemaal eerder naar huis in verband met de sneeuw. Dat vonden ze natuurlijk erg leuk! Voor mij maakte het niet veel verschil, want ik heb op vrijdag nooit lessen na 14.10 uur. Ik had een afspraak bij de lenzenspecialist, dus onderweg genoten van de winterse taferelen. Ziet er allemaal erg mooi uit!

grtz.Colien

1 opmerking:

Sanne zei

Tilda zien we niet zo vaak op jouw kaarten! Het bevalt mij in ieder geval erg goed! Wat een schatje is dit. Vind het papier hier ook erg mooi gecombineerd. Zie dat de ijssterren ook goed bevallen :-)

Liefs Sanne