Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 8 december 2010

Kerstkaartje zonder tekst.

Deze week is de challenge op het Een Hoop Inspiratie blog: maak een kaartje zonder tekst. Aangezien ik toch nog wat kerstkaarten wilde maken, heb ik deze kaart afgelopen zondag gemaakt. Samen met mijn zus Anne-Marie heb ik heerlijk zitten fröbelen en kletsen. Die stempels van Koetie (Nellie Snellen) zijn zo leuk, dus we hebben verschillende afdrukjes gebruikt. En deze was zonder tekst al helemaal prima en ook geschikt voor de uitdaging van EHI.
De kaart is gemaakt op een zilverkleurige basis en beplakt met rood cardstock en scrappapier van Cosmo Cricket. Onder het afdrukje heb ik 3 groene, elastieken koordjes gespannen. De zilveren kerststerren zijn gesneden met de Cuttlebug en de Ponsettia (kerstster) mallen van Marianne Design. De sterren heb ik gemaakt met een pons en beplakt met een wat grotere steen.

Voor volgende week heb ik als gastdesigner een voorbeeldkaartje gemaakt en ingestuurd. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Maar dat merk ik vast wel aan de reacties :)

grtz.Colien.

2 opmerkingen:

Marijke en Chantal zei

Hallo Colien, Ik ben via Ellen op je blog terecht gekomen en blijven plakken;) Prachtige kaarten en creaties maak je. Mooie stijl heb je. Ik (of eigenlijk wij dochter en moeder) komen zeker nog eens bij je kijken en ben volger geworden. Succes met de challenge.
Groetjes Marijke en Chantal

Riet zei

Wat een prachtige kaart Colien.

Liefs Riet.