Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 24 december 2010

Trapjeskaart met verrassing...


Gisteren beloofde ik al dat ik de verjaardagskaart zou laten zien, die ik voor Ellen, mijn schoonmoeder, heb gemaakt. Nu zul je denken: maar je laat een kerstkaart zien?! Dat klopt, dit is de kerstkaart die ik heb gemaakt voor mijn schoonouders. Het is een trapjeskaart geworden, met op de achterkant de verrassing: de verjaardagskaart voor Ellen:

Ellen kan de trapjeskaart dan andersom neerzetten. Het zijn niet helemaal d'r kleurtjes, maar ja, ik zat zo in de kerstsfeer.. :) Ook voor deze kaart een Magnolia-afdrukje: Tilda with cake. Het papier komt uit de Christmas paperpad van Kars. De bloemetjes zijn gemaakt met de malletjes van Joy en heb in het midden een bloem-brad geplaatst. Het tekstje is een stempeltje van Marianne Design.

Nog even wat info over de trapjeskaart: Het idee deed ik op bij Janet. De basis is gemaakt van 2 matzilveren kaarten. De voorste is als trapje gevouwen, de achterse alleen dubbel gerild. Het scrappapier is van Cosmo Cricket. De Magnolia-afdrukjes die ik gebruikt heb komen uit de 'Merry little Christmas' serie. Het zijn (van voor naar achter): Reindeer Tilda, Tilda with fir tree en Tilda with hanging star. De kerstbomen heb ik gestanst met een Marianne Design Creatables. Voor deze kaart heb ik eindelijk de sneeuw  gebruikt die ik al weken in huis had... Het is Aleene's Glitter Snow en is kant en klaar. Je hoeft het niet te verhitten ofzo, maar gewoon 24 uur te laten drogen. Op de kralen, het bontrandje van de jas en de vleugeltjes heb ik glitterlijm van Kars gebruikt. Helaas heb ik daar geen detailfoto's van gemaakt...
De kaart viel goed in de smaak en wij hebben smakelijk gegeten op Ellen d'r verjaarsdiner en gesnoept van heerlijke taart :D

Het heeft hier weer flink gesneeuwd en het is erg koud door de snijdende wind. Toch willen Rolf en ik straks nog wat gaan shoppen. Dat wilden we eigenlijk in Eindhoven gaan doen, zodat we ook even bij het glazen huis van 3FM langs konden. We steunen Serieus Request van harte, maar de wegen rond Eindhoven zijn niet echt te doen. Waarschijnlijk gaan we straks dichterbij een overdekt winkelcentrum opzoeken.

Langs deze weg wil ik jullie allemaal hele gezellige en warme Kerstdagen toewensen met allen die je lief zijn!

grtz.Colien.


4 opmerkingen:

Mariken zei

Hey Colien,
Wat een prachtige kaart heb je gemaakt! Echt een pronkstukje!
Rolf en jij ook hele fijne dagen en we spreken nog wat af he??
Groetjes Mariken.

Sanne zei

Wat een gave kaart! Leuk idee! Wij moeten zo naar Limburg, maar dan moeten we ook langs Eindhoven... Voor Rolf en jou fijne Kerstdagen en tot snel!

Groetjes Sanne

Debby zei

Hij is weer super!
Groetjes Debby

Marijke en Chantal zei

Wooow mooi kaart en leuk de combi van kerstkaart en verjaardagskaart. En wat is het geworden het overdekt winkelcentrum offe Eindhoven, wat toch wel een groot gedeelte van de dag afgesloten is geweest.
Fijne dagen, Marijke en Chantal