Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 20 december 2010

Kerstkaarten.Nog een paar dagen werken, dan is het vakantie! Kijk erg uit naar de musical die a.s. donderdag op school (= werk) wordt opgevoerd. Die is geheel door collega's en leerlingen voorbereid en ben benieuwd naar de uitvoering!
De kerstkaarten stromen hier binnen, heel gezellig. Ik kan niet alle kaarten laten zien die ik gemaakt heb, maar heb een kleine selectie geplaatst. Zoals jullie al hebben begrepen heb ik dit jaar alle kaarten met het papier van Cosmo Cricket gemaakt. Toch kun je daar heel veel kanten mee op, dat blijkt wel :) De afdrukjes die ik heb gebruikt, zijn heel divers. Daardoor krijg je steeds een andere sfeer op de kaartjes.

De kast stond vol, maar nu zijn bijna alle kaartjes naar de ontvangers.
Ik heb vanavond nog aan de laatste kerstkaarten gefröbeld, dus daar kan ik morgen, bij daglicht, weer foto's van maken. Dus graag tot dan!

grtz.Colien

4 opmerkingen:

Sanne zei

Ze zijn allemaal super leuk! Maar die wij hebben gekregen is natuurlijk het allerleukste! Ben benieuwd naar de reacties daarop!

Groetjes Sanne

Debby zei

Hoi Colien,

Hoe kan het nu dat ik gemist heb dat jij een blog hebt? Hij ziet er super uit, ik ben natuurlijk gelijk volger geworden ;-)
Hopelijk heb ik ook snel weer tijd om nieuwe kaartjes te plaasten, maar nu moet er even geklust worden.
Groetjes Debby

Marijke en Chantal zei

Wooow Colien, dat heb je even mooi gemaakt. Wat een werk!! Ze zijn stuk voor stuk erg leuk.
Groetjes, Marijke

Ellen zei

Leuke kaarten! Onwijs gaaf papier, kende ik (nog) niet. Het onthouden waard.
Veel plezier bij de musical!
groetjes, Ellen