Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 2 oktober 2019

All stars.

Afgelopen vrijdag kwam mijn bestelling van de Egel binnen. Zo tof  als je spulletjes in pre-order hebt besteld, dan is zo'n pakketje echt een cadeautje. Wel zelf betaald, maar toch ;) In het doosje o.a. de leuke sneaker-mal van Joy! Gisteren, na een lange studiedag, ben ik ermee aan de slag gegaan en maakte ik deze 3 kaartjes.
Eerst wilde ik de onderdeeltjes los halen, maar omdat het zulke kleine stukjes zijn, besloot ik ze aan elkaar te laten zitten. Ik zocht 3 kleurtjes cardstock uit en stanste het geheel uit elke kleurtje. Daarna kon ik makkelijk 3 All Stars plakken. 
De papiertjes komen van de Action, ze zijn lekker stoer, dat past wel bij de schoen. De sterren achter de schoenen heb ik gestanst uit Metallic Sheets, ook van de Action. Ook de plaksteentjes komen daar vandaan. 
Er zat nog veel meer in het pakketje en ik kocht zaterdag ook nog verschillende spulletje bij Doe@ding. De labelmalletjes (zie blogbericht  van afgelopen zondag), 2 klosjes twine en 3 flesjes glitterspray staan niet eens op de foto. Ik ben er blij mee en kan voorlopig vooruit!
Vandaag (overdag) even niks op de agenda, vanavond komt mijn zusje Anne-Marie fröbelen. Ze wil iets voor een vriend maken die 40 wordt en vind dat ik daar wel geschikte spulletjes voor heb ;)
Challenges;
Always Fun Challenges - Anything goes
Try Stampin' on Tuesday - sketch 427

10 opmerkingen:

Rimmie zei

Stoere kaartjes Colien! Helemaal leuk!
Zo te zien heb je lekker geshopt en kun je de komende tijd wel vooruit. Ben benieuwd naar al het leuks wat voorbij gaat komen.

Groetjes

Rimmie

Annemarie en Merit zei

gave kaartjes Colin.
leuk he om te shoppen bij de egel, lekker alles zelf uitzoeken (en betalen) is het zeker naar je zin, leuke spulletjes heb je weer gekocht..

liefs Annemarie en merit

Sarah zei

Die schoenen zijn leuk! En je kaartjes helemaal!
Ik zie zoveel dat ik ook wil!
De uiltjes en de knuffelstempel heb ik al...de spullen van Marleen staan op mijn verlanglijstje. X

Marjan Küppers zei

Mooie en stoere kaarten, Colien!
Lekker hè, zo'n nieuwe buit? Veel plezier ervan!
Naar de dagen van Doe@ding wil ook nog steeds, maar komt meestal niet uit. Wie weet ooit.

Stampin with Liz Design zei

Super gave kaarten serie Colien! Gave spulletjes, dat worden weer prachtige kaarten! Groetjes Linda

Heather zei

So cute, Colien - I love seeing the Chucks on parade, lol. Thanks so much for playing at TSOT!

Ela zei

Wow, wat een pakket! Da's lekker thuiskomen, zeg! Je hoeft je deze winter niet te vervelen. Stoere kaartjes heb je gemaakt met de sneackers! Groetjes Ela

GerJanne zei

Dat is een mooie stans! Ook qua formaat is hij gaaf, niet zo immens groot.
Mooie kaartjes heb je er al mee gemaakt.
En dat is zo leuk aan bestellingen, dat het net cadeautjes lijken! Ook al heb je het zelf betaald, altijd zo leuk om een pakje binnen te krijgen!
Daar gaan vast heel mooie creaties van komen.
En hoe komt Anne Marie er nou bij dat jij wat spullen hebt om iets te maken voor een 40 jarige vriend?? Snap ik nou niks van...

Donna Scholz zei

Great guy card, Colien!!! Love the little star on the back of the shoe... it reminds me of my very first pair of "gym shoes" I got in third grade that I kept in a shoe box under my desk for physical fitness classes. Your card brought back memories of how proud I was!!! Thank you for sharing your cards with us this week at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

Nicole Parmentier zei

Superleuk deze stoere gympen! Gave dingen heb je gekocht maar deze all star stans vind ik wel het allerleukste denk ik.