Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 10 oktober 2019

Week #41 van 52 Weeks to Christmas.

Wat gaat het jaar snel, nog maar 75 dagen, dan is het kerst! Daarom weer 2 kerstkaartjes voor de voorraad op deze donderdag. Het zijn hele simpele kaartjes geworden met papiertjes uit een Mix & Match papierblok van de Action. Gave kleurtjes, leuke patroontjes en mooie teksten. 
De splitpennen, die ik ooit kocht bij het Kruidvat, kleuren er goed bij en die heb ik nog veel, dus wie weet zie je ze de komende weken nog vaker terug. De glimsteentjes maken het geheel af. 
Doen jullie mee met het jaarrond maken van kerstkaartjes? Op het 52 Weeks to Christmas blog zie je voorbeelden van mijn DT-maatjes én daar vind je ook de uitslag van de Winter Blues-challenge, ga gerust eens kijken.
Nog een paar dagen, dan start voor ons de herfstvakantie. Traditiegetrouw is deze week de Biesboschweek voor onze eerstejaars leerlingen. Samen met collega Bart heb ik de week voorbereid en we hadden goed weer besteld. Tot gisteren ging dat goed, hopelijk houden ze het vandaag ook een beetje droog tijdens het wilgen knotten, vogels spotten, waterdiertjes scheppen en de speurtocht in de Biesbosch....
Challenges;
52 Christmas Card Throwdown - Sketch

Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas, option sentiment as the focal point
Merry Little Monday Challenge - Anything goes

8 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Prachtig beiden, super gaaf! Prachtig papier ook! Groetjes Linda

Ellen zei

Oeps... 75 dagen tot aan kerst, das inderdaad niet veel! Maar jij ligt qua kerstkaarten natuurlijk geweldig op schema. No worries :-) Deze zijn ook weer hartstikke leuk.

Annemarie en Merit zei

gaat snel he, het is zo weer kerst.
maar jij hebt weer twee gave kaartjes..knap hoor iedere week twee, weet niet of ik er al genoeg heb, haalde het gisteren nog op dat jij verstandig bent er er wekelijks 2 maakt...
het voornemen was er wel maar is er niet van gekomen, we zullen zien hoever we komen met de kaartjes dit jaar!!! en dan zullen we nog even aan de bak moeten.
Weer al herfstvakantie, denk dat ze hier een week later zijn, maar ben er helemaal uit , geen schoolgaande kids meer...

liefs Annemarie en Merit

Durvina zei

Sjiek de friemel,
Wat een mooie combi zo rustig met het prachtige DSP.

liefs, Durvina

Nicole Parmentier zei

Oh jhee wat gaat dat snel hè! En ik moet nog zoveel kerstkaartjes!! Jij ligt lekker op schema, leuk zijn deze weer. De splitpennetjes passen er mooi bij!

Henriët zei

Nog maar 75 dagen......? Na de herfstvakantie vind ik het altijd zo snel gaan op school: lampions, sint en kerst het vliegt dan om.
Leuke kerstkaartjes en soms fijn dat ze snel klaar zijn. Ik heb ook zo'n blok liggen van de Action.
De leesmarathon was erg leuk. Voor sommige kinderen was een uur zelfs te kort die wilden nog wel een poosje door. Net als de juf trouwens ;-)
Die Bieschbosch week bij jullie klinkt ook wel erg leuk trouwnens.
Groetjes van Henriët

Daphne zei

Vaak maak jij er 2, zo'n goed idee wacht je voorraad groeit zo mooi snel.
Deze kaarten zijn erg leuk,, soms is het idee lastiger dan het maken van de kaart.

AO Creations zei

Super cute!!! Thank you for joining us at MLCC, good luck!!! Amy DT