Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 20 oktober 2019

Witte kat.

Morgen weer een jarige in de mentorklas: dan mag er gezongen worden voor Faith. Voor haar gaat dit poezenkaartje in frisse kleurtjes mee naar school = werk. De herfstvakantie zit er dan weer op, dus ik ga nog even genieten vandaag. Wel wat klusjes die afgelopen week zijn blijven liggen, maar nog wel lekker op het gemakje. En jullie? Hoe dan ook: fijne zondag, allemaal!
Challenges;
The Sketchy Challenge - #157

CAS Coulours and Sketches - #343 (hope it's CAS enough?)

Animal Friend Challenge - Katten

10 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel leuk kaartje Colien. Het papier herken ik meteen, pas nog in mijn handen gehad. Geniet nog maar even. Ik verbaas me er nog steeds over dat een zondag van een vakantie zo anders voelt dan een zondag tussen 2 werkweken in..
Onze vakantie hier is begonnen....

Daphne zei

Wat is en kaartje gemaakt in rood wit blauw toch altijd leuk.
Het is een schattig, lief, maar zeker ook pittig kaartje geworden, denk dat je mentor leerling hier wel blij mee is.
Ik zeg het al vaker, maar ik vind het zo lief dat je dit doet voor je leerlingen, en kaartje van de juf, zelf gemaakt..... dat gaan ze later doorvertellen aan hun kinderen hoor!

Ela zei

Super leuk kaartje is het geworden! Ik herkende de schets meteen.. leuk dat je dit doet voor je leerlingen. Geniet er nog even van vandaag! Groetjes Ela

Dreja zei

Eine zauberhafte Karte.
Vielen Dank für deine Teilnahme bei den Animal Friends.
LG Dreja

Marijke zei

Wat een lief kaartje en deze kleurtjes zijn altijd leuk! Groetjes Marijke.

Nicole Parmentier zei

Wat een snoezig kaartje in deze frisse kleurtjes! Daar is je leerling vast heel blij mee.
Voor mij geen herfstvakantie helaas. Ik ontwerp e-learning modules en heb het in de schoolvakanties juist extra druk omdat alle docenten na de vakantie aan hun nieuwe projecten en opleidingen willen beginnen.

Sarah zei

Je kaartjes voor je leerlingen zijn altijd zo tof! Deze is heel schattig en die van gisteren echt Halloween, maar dan toch ook weer zo lief met de muis en haar hoed ( geleend van het spookje ).
Hier nog 1 week school! X

Patricia Hays zei

Awww, that's a cute kitty! Thanks for sharing your card at CC&S.

YoonYoung Kim zei

What a cute kitty! I love the necklace of this cat!!! And the patterned papers looks very nice. Thank you for playing along with CC&S challenge.

Véronique zei

Beautiful card 🙂 Thanks for your participating at The Skechy Challenges. Hope you participate in our next challenge. DT Veronique