Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 22 november 2019

2 x Winnares Verjaardag blogcandy.

Een dagje later dan gepland is hier dan toch de uitslag van de verjaardag-blogcandy. Ik heb echt weer heel veel kaartjes ontvangen, zo tof! Heel veel in mooie herfstkleurtjes, dus Rolf vroeg zich al af of dat een vereiste was, haha. Niet dus, maar het is wel mijn favoriete seizoen en ik houd zo van die kleurtjes! Verder zaten er in sommige kaartjes nog extraatjes, kleine knutselspulletjes of een zakje thee, zo lief! Maar genoeg gekletst, hier komen de namen (ja, 2 stuks gekozen, want ik kon niet uiteindelijk niet kiezen...) van de winnaressen:
Als eerste Petra, zij maakte deze kaart (in herfstkleurtjes) met onze honden Suus en Briep erop. Erg gaaf, lees hier maar eens op haar blog hoe ze dat gedaan heeft en zoek de verschillen met de foto die ze van de Heidewachtels plaatste.
En dan Daniëlle, zij maakte dit kaartje met een gave mal, waarin ze allemaal mooie papiertjes heeft ingelegd. De uil en het blaadje zijn verhoogd opgeplakt en ook aan de binnenkant zat nog een strookje designpapier met een blaadje. Bovendien deed ze er een extra envelopje met toepasselijk stempeltje en theezakje bij, echt zo attent!
Dames, proficiat! Daniëlle, mail je jouw adresgegevens (colien@kpnplanet.nl), Petra's adres weet ik, dan vallen de pakketjes zo snel mogelijk bij jullie in de bus!

10 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Van harte Dames, het zijn ook plaatjes van kaarten, leuk dat je zoveel verjaardag post hebt gehad,

liefs Annemarie en merit

Danielle zei

Oh wat een verrassing, super leuk zeg 😊 Wat is de kaart van Petra mooi en origineel, een eer om daarbij gekozen te worden! Je krijgt een mailtje!

Annerieke zei

Wat een feestje om zo veel post te ontvangen hè. Super mooie kaarten heb je uitgekozen!

Petra-loves-paper zei

Oh wat leuk dat je mijn kaartje als één van de winnaars koos #voelmevereerd. Eigenlijk vond ik de één wat te licht van kleur, maar ach, het gaat om het idee toch (misschien te kritisch op eigen werk, hebben we daar allemaal niet eens last van haha?), leuk om te lezen dat jij óók echt wel Suus en Briep herkent 🙂 groetjes Petra

Ela zei

Oh, wat leuk zeg, deze kaartjes! En met een persoonlijke noot en kadootje, het kan niet op Colien, wat zul je een heerlijke dag gehad hebben. Groetjes Ela

Sarah zei

Mijn kaartje zal je vandaag na je werk wel vinden...fijn weekend. X

Marijke zei

Leuk hoor om al die kaarten te krijgen en open te maken! Beide dames gefeliciteerd! Grotjes Marijke.

Daphne zei

Wat een mooie kaartjes.
Heel grappig, zoals Petra de stempeltjes van de rendiertje gebruikte alfa hondjes.

Epie zei

Leuke kaartjes Colien , proficiat voor de winnaars !
Je bent goed verwend , geniet er nog wat van .
Fijne zondag middag … Epie

Dilek Kolat zei

Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com