Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 20 november 2019

Stippen tijdens DT-weekend.

Je hebt het misschien al gelezen bij de andere DT-leden van Knutsels en Kadootjes dat we op de zaterdag van het team-weekend aan het stippen zijn geweest. Nelly en ik hadden een boodschappenkrat vol spulletjes volgeladen en gingen richting Ede. Ik had voor wat voorbeelden gezorgd en voor elk DT lid een (stip)tasje had met de basismaterialen. 
Nadat ik de beginstappen had uitgelegd, ging iedereen aan de slag. Eerst nog wat voorzichtig, maar al snel werd iedereen enthousiast. Af en toe was het doodstil,  zo geconcentreerd bezig ;)
Zelf heb ik die dag deze 3 thee-tipjes (af)gemaakt. Afgelopen weekend heb ik ze afgebakken, leuke weggevertjes met wat bonbons en/of theezakjes...
Gisteren, ondanks een lange werkdag (vol rooster met o.a. praktijktentamens, tussendoor mijn kwarktaartjes-en-bonbons-traktatie klaarzetten én pauzedienst, gevolgd door oudermiddag/avond) was een leuke verjaardag!.Veel leuke, lieve felicitaties, berichtjes en cadeautjes: geweldig. 
Voordat ik naar school = werk ging, had ik al heel veel enveloppen geopend en mooie kaartjes bewonderd. 's Middags kreeg ik een appje van Rolf: " Er ligt weer allemaal post voor jou." Dus gisteravond had ik nog meer gave kaartjes bij. Voor de verjaardagscandy roep ik eind van de middag hulp in, vanmiddag ga ik met Indy, Rosey, Mels en Quint naar het Natuurmuseum Brabant, zie het maar als een soort van kinderfeestje ;)

8 opmerkingen:

Marfien zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Superleuk om naar het natuurmuseum te gaan, echt gaaf daar . . .

Danielle zei

Mooi gestipt zeg! Ik kom er te weinig aan toe om dat te doen.... Zo jammer, want het is zo leuk. Wat ziet je traktatie er gezellig uit, super! Veel plezier met je kinderfeestje :-)

Annemarie en Merit zei

wat een leuke DT STIPdag...leuke theetipjes heb je gemaakt!!
Heel veel plezier vanmiddag!!!

liefs Annemarie en Merit

Ela zei

Wat ziet dat er leuk uit Colien, die gestipte schoteltjes! Inderdaad leuke weggevers. En je traktatie is ook al zo gezellig! Groetjes Ela

Nicole Parmentier zei

Geweldig leuk stipwerk weer! En heel gezellig om te doen want tussendoor kun je prima kletsen. Leuk dat je zoveel kaartjes hebt gekregen, zo voel je je ondanks de lange werkdag toch nog een beetje jarig. En een kinderfeestje vandaag... veel plezier!!

GerJanne zei

Ja, het was superleuk om te doen! EN de jouwe zijn echt heel gaaf! Over talent gesproken.
Je verjaardag op school klinkt heel gezellig en ook het kinderfeestje....volgens mij heb je ook een serie gekregen van afzonderlijke bloggers, zonder dat ze het van elkaar wisten....

Marjan Küppers zei

Gaaf zeg die thee-tipjes! Leuk dat je teamleden er ook zo lekker mee bezig waren.
Fijn dat je ondanks die drukke werkdag toch een jarig gevoel eraan overhield en dan is het ook wel erg leuk als je thuis nog meer post op je hebt wachten!
Het kinderfeestje was geslaagd, zag ik al.

Sarah zei

Volgende keer als we afspreken, kunnen we dat samen doen. Zomer 2020 .
Ik heb het boek,verf, kopjes,... maar ben er nog niet toegekomen.
Jouw ondertasjes zijn mooi! X