Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 11 november 2019

Bedankt, Rosey!

Afgelopen zaterdag vierden Rolf en ik (alvast) ons gezamenlijke verjaardagsparty. Zo'n 45 mensen kwamen gezellig feesten en die willen allemaal wel wat drinken. Ook de hapjes mogen niet ontbreken en dat is dan soms even pieken. We doen altijd aan 'zelfbediening', maar het eerste drankje krijgen ze van ons en ook moeten de schaaltjes chips, nootjes, worst en kaas etc. bijgevuld worden, de stokbroodjes uit de oven en de salades en kaasjes erbij geserveerd... Afijn, meestal kom je dan zelf nergens anders aan toe. Nichtje Rosey wilde wel helpen. Haar grote zus Indy helpt regelmatig op feestjes in t Dorpshuis en krijgt daarvoor een vrijwilligersvergoeding. Dat wil Rosey ook graag, maar ze is nog te jong. Nu zag ze haar kans schoon en vond het prima om een avondje in de bediening te werken. Samen met Jasmine, de dochter van vrienden en van dezelfde leeftijd, heeft ze dat supergoed gedaan en haar vrijwilligersvergoeding dik verdiend. Ik maakte zaterdag (tussen de DT-dag en het feestje) nog snel 2 kaartjes voor de meiden en de eerste zie je hier.
Zo meteen de eindtoetsen van de keuzevakken Bloemwerk Ă©n Groene Vormgeving en Styling klas 4. Ik heb er wel vertrouwen in, theorie zal voor sommigen lastig zijn, maar met de praktijk komt het vast goed.
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS410

9 opmerkingen:

Daphne zei

Tja, die meiden... die vallen net tussen wal en schip qua leeftijd.
Onze dochter ook, ze willen graag wat geld verdienen, maar mogen nog niks.
Wat een keertje kaart maakte je zeg, even tussen door?? Een dan ook nog 2??
Poeh, ik doe het je niet na hoor.
Fijn dat ze goed gewerkt hebben, dat belooft wat voor de toekomst😉

Crealientje zei

Wat goed van de 2 dametjes dat ze zo hun best hebben gedaan!
45 man bedienen is ook een hele klus :)
Je kaartje voor Rosey is enig.
Succes met de toets en een fijne dag verder, liefs Crealientje.

martina's kaartjes zei

een heel leuk kaartje, gezellig dat vosje
mijn vosje ligt nog rustig in de verpakking te wachten...
veel succes vandaag, wij hebben vandaag een vrije dag,
grtjs,martina
x

Stampin with Liz Design zei

Prachtig herfstkaartje Colien! Erg leuk dat de meiden zo goed geholpen hebben, leuk bedankje voor ze met een superschattig vosje! Groetjes Linda

Annerieke zei

Nog gefeliciteerd met je man Colien! Wat heerlijk dat je helpende handen erbij had, leuke kaart heb je gemaakt om te bedanken.

Nicole Parmentier zei

Altijd fijn een paar helpende handen op een feestje. En een bedankkaartje is dan zeker op zijn plaats. Hij is heel schattig met dat vosje!

Linda Callahan zei

Perfect for fall! Love the fox! Glad you joined us at FMS!

Kim S zei

Happy birthday - it sounds like a lovely party!! I love your sweet fox in his warm scarf. The simple patterns behind are just right! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

CĂ©cile Ribon zei

Wow! This little fox is such a darling! Thanks so much for sharing at Freshly Made Sketches.