Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 24 november 2019

Sequins bij Knutsels en Kadootjes.

Hieperdepiep hoera voor Mels. Hij mag vandaag zijn 7e verjaardag vieren en daar hoort dit kaartje bij. 
Zijn leeftijd is op de foto bedekt door pailletjes, dat is de nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes: gebruik sequins op je kaart. Ik deed ze in een shaker, dus even schudden en de 7 wordt zichtbaar. 
Toen Mels laatst hier een middagje kwam knutselen (samen met Rosey), was hij helemaal weg van Eline's vosje. Daar maakte hij een kaartje mee voor zijn jarige juf, zoals je ziet. Daarom koos ik voor een achtergrondpapiertje (30 x 30 blok van Action) waarop de leuke diertjes te zien zijn. Ik ga eind van de middag naar Mels' feestje, vandaag eerst een workshopdag BijMargriet, echt zin in!
Doen jullie mee met onze sequins-challenge? En het hoeft géén schaker te zijn, hoor! Kijk maar een op het K&K-blog, daar zie je inspirerende voorbeelden van het DT. Inzenden kan t/m vrijdag 20 december.
Challenge;
Papercraft Challenges - #50 Birthday
AAABirthdays - Include a number

10 opmerkingen:

Daphne zei

Wat een vrolijke kaart maakte je weer!
Zó leuk, die schud kaartjes, ik maak ze ook graag.
Alleen mijn schud materiaal blijft bij mij vaak aan de zijkanten plakken, ik gebruik meestal foam tape, maar dat plakt dus ook aan de zijkant.
Hoe maak jij het schud gedeelte??
Leuk dat je vosjes op het achtergrond papier hebt staan, denk dat Mels hier heel blij mee is.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke vrolijke schudkaart Colien en dan met die vosjes op de achtergrond zal hij zeker in de smaak vallen bij Mels.
Gezellig om die twee zo samen aan de knutsel te zien..jong geleerd ;p
Lieve groetjes Miranda

Marjan Küppers zei

Superleuke kaart voor Mels, die zal hij top vinden! Enige foto van de twee kids lekker aan het knutselen bij jou. Gezellige dag vandaag!

Stampin with Liz Design zei

Wat een prachtige kaart Colien! Gefeliciteerd met Mels! Veel plezier bij Margriet! Groetjes Linda

Hermien zei

Super leuk kaartje met sequins. Als ik dat zo lees heb je een leuke maar drukke dag achter de rug.

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Wat gaaf dat Mels en Rosey kwamen knutselen! EN handig als je weet wat hij leuk vindt! ik vind het een topkaartje! Ik heb totaal niet gedacht aan sequins als schudmateriaal... gek eigenlijk...

Doris P. zei

What a cool Card! Love the paper. Thanks for joining us at the Papercraft Challenge.

Pip Lewer zei

Great card and the addition of the shaker element makes it very special. Thanks for joining us at AAA Birthday this month.

Jane zei

Oh fantastic! Always love a shaker card and i think yours is brilliant. Thanks for playing at AAA Birthday, hope to see you join in with future challenges too.

Dilek Kolat zei

Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com