zondag 20 september 2020

A little bit older, a lot more fabulous.

 

Gisteren was Miranda jarig en deze kaart is voor haar. Helaas had ik haar verjaardag niet op mijn lijstje staan, dus de kaart is te laat op de bus gegaan. Maar....wat in het vat zit....

Ik maakte het kaartje met papiertjes uit het Sweet Dreams papierblok van de Action. Het is een mooi blok in roze, rood, zwart en wit. Het past prima bij het bloemenplaatje (uit een knipvel van Marianne Design)

Eerst had ik dit plaatje van het meisje met de kat gekozen, maar ik vond het fleurige bloemenplaatje toch beter passen bij Miranda. Maar zonde om het plaatje op tafel te laten liggen, dus meteen maar een kaartje mee gemaakt. En weer wat splitpennen gebruikt, die heb ik nog zoveel op voorraad.

Fijne zondag en graag tot morgen, dan zijn we er weer met een reminder van onze 'niet eenvoudige' uitdaging op het 4 Season blog.

Challenge;

Sweet Sketch Wednesday - Sketch 191



7 opmerkingen:

  1. Ze zijn mooi Colien! Het lukte me gisteren om de uitdaging af te maken, dus volgende zaterdag is het weer aan ons! Bedankt voor je geduld! Fijne zondag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze leuk.
    Steeds als ik op jou blog kom denk ik..... kijk nou, hoe moeilijk kan het zijn om met een sketch een kaart te maken, maar helaas lukt het mij nooit zomaar.
    Hij hebt vaak precies de juiste papiertjes bij elkaar en daarnaast ook nog eens de leuke toevoegingen (touwtjes en splitpennen).
    Knap gemaakt hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk, allebei! En die splitpennen/brand liggen hier ook nog. Ik vergeet ze gewoon en het geeft zoiets leuks aan een kaart! Misschien moet ik ze meer in het zicht leggen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love both of your cards Colien. Both are great I especially love your first card with the flowers, this is a beautiful image and so delicate. Lovely embellishments for the perfect finishing touches to your card. Great cards and thanks so much for sharing them with us over at Sweet Sketch Wednesday 2 and good luck.
    Hugs
    Kathie SSW2~DT

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Both of these cards are wonderful Colien!

    Thank you so much for joining us at Sweet Sketch Wednesday 2!

    Hugs,
    Kelly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Both works are just beautiful! I also love both images....

    Thanks for playing along with our Sweet Sketch Wednesday 2 and good luck!

    Hugs and please come back soon!
    Doris
    *GDT* Sweet Sketch Wednesday 2
    Kleido’s BastelStüble
    *Owner* Do-Al(l) Kreatives
    *List Manager* Challenges for Days

    BeantwoordenVerwijderen
  7. A beautiful pair of cards Colien, I love the image on your first card, so pretty. Thank you for sharing them with us at Sweet Sketch Wednesday 2.
    Anne SSW2-DT

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien