zondag 6 september 2020

Dots of hope.

In maart dit jaar kondigde Nienke van Stipstijl aan dat ze met een leuk project kwam. Om iets moois te starten in de periode van afzondering en onrust startte ze in april het Dots of hope project. Een complete set met een bord (20 cm doorsnede), verf en wekelijkse een mail met de stip-stappen.Ik had al een tijdjes niet gestipt en omdat toen alle geplande workshops en creatieve beurzen waren afgelast, leek het me leuk om mee te doen. Ik koos een kleurencombi (zelf de verf mengen) die ik normaal niet gauw zou kiezen.

Vijf weken lang kreeg je iedere week een stukje van het patroon per mail toegestuurd met een duidelijk uitleg met behulp van tekst en illustratie. Er stond steeds bij wat je nodig had, zag 
kleurinspiraties en kreeg tjjdens het project wat handige tips. Die kon ik wel gebruiken, want stippen is wel iets wat je met regelmaat moet doen om een gelijkmatig resultaat te krijgen. Maar ach, niet perfect is ook goed en ondanks dat ik een keer in de fout ging met een kleurtje, ben ik gewoon doorgegaan en blij met het resultaat. Eind mei was het bordje klaar, maar ik had het nog steeds niet laten zien... bij deze :)

Fijne zondag en graag tot morgen, dan starten we met een nieuwe uitdaging op het 4 Season Challenge blog. Ga daar gerust vandaag ook een kijkje nemen, want dan zie je de top 3 van de vorige challenge.


8 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er super leuk uit!!!
    En bordje vrolijkheid.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk idee! Niets van mee gekregen! Inderdaad deze kleurtjes had ik niet snel bij jou gedacht/verwacht. Er zit nota bene roze in! Het is een supermooi bordje geworden.
    Enne.... je moet wel zien dat het handwerk is!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij ziet er vrolijk uit! Heel mooi. Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat heb jij je weer leuk geamuseerd ! mooi en tof resultaat geven al die stippen
    grtjs, martina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk hoor dit bordje, als je je verveeld: stenen beeldjes zijn ook leuk om te stippen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo leuk dat stippen en ik heb goed gekeken, maar ik zie geen foutje, vind de kleuren erg mooi bij elkaar. Ga je dit bord ook gebruiken tijdens het eten of doe je er wat anders mee?

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien