vrijdag 5 februari 2021

Sara en Hanna.

 

Twee weken geleden liet ik DIT kaartje zien voor Anje en Patrick om ze te feliciteren met hun zwangerschap. Ik wist pas sinds december dat Anje in verwachting was, ze is verhuist naar Delft, we zien elkaar niet vaak meer. Ze plaatste pas in de 34e week van haar zwangerschap een berichtje op Facebook met mooie foto's die tijdens een shoot gemaakt waren. Tegen die tijd dat mijn felicitatiekaartje aankwam, was de tweeling al geboren. Slechts 2 ½ week voor de uitgerekende datum en het gaat goed!
Ik koos ervoor om 2 kaartjes te maken, elk meisje een eigen kaartje. Bij het zwangerschapskaartje deed ik 2 labeldoekjes, nu gingen er 2 slabbetjes in dezelfde printjes op de bus.

Voor beide kaartjes een lay-out mal van Marianne Design gebruikt. Verder de babyfles, de tekstjes en Eline's diertjes erop. 
Ik hoop dat het pakketje in goede orde ontvangen is. De kersverse ouders hebben het vast druk met 2 van die kleintjes. Het zijn 2 prachtige meisjes zag ik, lang leve Facebook ;)

Op naar de laatste werkdag deze week. Helaas weer online, want de fysieke werkdag van gisteren was goed bevallen. Maar we moeten nog even doorzetten, want voorlopig is het voortgezet onderwijs nog 'op slot'. 





4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaartjes. Maar vooral die slabbetjes zijn heel erg mooi.
    Een erg leuk idee en cadeautje. Groetjes, Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat je voor beide meisjes een pakketje maakte. Een eigen pakketje
    Een tweeling wordt vaak gezien als 1...... ze moeten als delen.
    Nu snap ik ook waarin jij pas laat wist dat er een 2ling aankwam.
    Je kaartjes zijn doet leuk.
    Heel verschillend en toch een setje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve kaartjes voor de meisjes, dit zullen ze later zeker waarderen (als ze een babyboek krijgen)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je twee kaartjes maakte, en nog zulke mooie ook. Samen met de slabbetjes zal dat zeker in de smaak vallen!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien