zondag 25 juli 2021

Bedankt voor de fijne tijd.

Het schooljaar zit erop en afgelopen vrijdag namen we afscheid van een aantal collega's. Waaronder een collega van het vak dierhouderij. Hij heeft niet heel lang op onze school gewerkt en door de online lesperiode heb ik hem net echt veel gezien. Ik leerde hem beter kennen, omdat hij betrokken was bij de praktijkexamens bloem. Daar was hij 'de klant' tijdens het onderdeel verkoopgesprek en dat deed hij hartstikke leuk met de zenuwachtige kandidaten.

Marion nam ook afscheid, ze ging met pensioen. Haar collega's vroegen ons om we iets creatiefs wilden schrijven, maken of geven, waarmee ze het 'zwarte gat' kon opvullen. Ik maakte >DIT< kaartje voor haar en gaf haar een klein pakketje om zelf soortgelijke kaartjes te maken. Tijdens het afscheid hoorde ik dat ze volgend jaar (vanwege het lerarentekort) nog even blijft en nog 2 examenklassen Engels komt geven, super! 


Challenge;

Cheerful Sketches - sketch juli 

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart!! leuk dat je meedoet met de challenge bij Cheerful Sketches.
  Groetjes Ditta DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk die koe! Zeker voor iemand van 'dier'. En ook voor je collega die toch blijft heb je weer wat moois gemaakt. Dank je wel voor het meedoen bij Cheerful

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie kaart op maat Colien. En wat fijn dat je collega nog in beeld blijft op school.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien