zaterdag 24 juli 2021

Let's go / Take it slow.

 

Twee weken geleden hadden Nelly, Daniëlle en ik weer een knutselavondje gepland. Nelly en ik reden naar Boxtel, waar Daan klaar zat met koffie, thee, iets lekkers en de materialen voor een aantal slimline kaarten. We maakten ze met een mask, een stempelset van Create a Smile en wat malletjes van huisjes en bomen. En de resultaten laat ik vandaag zien.
Bij de bovenste maakte ik de basis in het groen, daardoor valt de rode auto extra op. Dit 2e kaartje kreeg allerlei kleurtjes. Ik had ook nog een zwart/grijze in gedachten, maar heb het bij deze 2 gelaten en ben op tijd naar huis gegaan. Ik moest op dat moment mijn eindopdrachten van een cursus nog inleveren, plus dat het op school = werk druk was, dus had mijn nachtrust nodig. Nu is het vakantie en komt het wel goed met uitrusten. Gisteren meteen gestart met een lekker middagje in de tuin, heerlijk zitten lezen. 's Avonds even naar de bibliotheek geweest en mijn stapel gereserveerde boeken opgehaald. Vanmiddag komt Els hierheen om te fröbelen, ik heb haar beloofd om wat kaartjes te maken met de leuke Essentials mal van Studio Light. Vanavond zijn we uitgenodigd om mee te gaan eten met een vriend: de vakantie gaat prima van start!


5 opmerkingen:

  1. wat een schattige slimline kaartjes met de leuke huisjes autootjes en boompjes
    gezellig zo samen aan de knutsel
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaartjes Colien.
    Geniet van je vakantie het was weer een bewogen schooljaar met Corona, hopelijk zal het nieuwe schooljaar er anders uit gaan zien.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gezellig zo'n knutseldate en leuke kaarten als resultaat Colien.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave kaartjes. Op de 1e valt de auto inderdaad wat beter op.
    Leuk dat je vakantie zo lekker begint. Als dan straks de vakantie voorbij is en je denk aan deze avond lijkt het heel lang geleden....

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien