maandag 19 juli 2021

Reminder Jungle-challenge op het 4 Season blog.

Nog t/m volgende week vrijdag 30 juli kun je meedoen met onze Jungle-uitdaging op het 4 Season Challenge blog. Leuk om al die diverse inzendingen te zien, met het thema kun je veel kanten op, zo blijkt.
Mijn voorbeeldkaartje maakte ik met leuke Essentials-mal van Studio Light en papier van de Action. Het mooie plaatje en tekst komen uit een knipvel van Bella Lulu. De bladeren zijn gestanst met Creatables-malletjes van Marianne Design.

Op naar de laatste werkweek voor de zomervakantie. Vandaag ga ik samen met collega Bart het introductieprogramma voor september samenstellen. Verder duik ik de schooltuin in om bloemen en groen te snijden voor de bloemstukken die we gaan maken voor de diploma-uitreiking a.s. woensdag en donderdag. Ik zet alles op water in de koelcel, zodat alles goed water op kan nemen en het goed te verwerken in steekschuim. Mijn verkoudheid is zo goed als over, test was vanmorgen weer negatief, dus ik kan wel naar school. Er zijn geen leerlingen en vanwege de BHV-herhaling elders ook heel weinig collega's....



4 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje heb je als voorbeeld gemaakt, ik kom weer wat later :-)
    Bloemen in de koelcel, is dat ongeveer dezelfde temperatuur als de huishoudkoelkast? kan ik die truc thuis ook toepassen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldige kaart met geweldige tekst ! mooi gedaan
    succes nog met de voorbereidingen
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat de test weer negatief was. Je blijft alert, he? Vooral omdat er nu toch ook weer mensen positief zijn ondanks een vaccinatie... Het blijven uitzonderingen, maar je weet maar nooit.
    Je reminder is tof! Mooie stans is het ook! De basis...
    Succes de laatste week!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien