vrijdag 23 juli 2021

Sweet 16 Indy en bloemwerk diploma-uitreiking.

Afgelopen maandag was Indy jarig, maar zat ze nog in quarantaine. Dinsdag was dat afgelopen en daardoor konden we woensdag haar 'Sweet 16' feestje met haar mee vieren. Gezellig in de tuin en daar hoort natuurlijk een kaartje bij.

Ik koos voor de jar van Marianne Design, gevuld met grappige korreltjes. Verder staken er rietjes uit en mocht het schijfje limoen niet ontbreken. Onderin zie je de gave jungle-bladeren, ook van MD. De cijfers zijn van Carlijn Design, het achtergrondpapiertje van de Action.






Gisteren hebben ook de KB-geslaagden hun diploma opgehaald, het was wederom een erg leuke avond. Er kwamen weer heel wat gave en aparte voertuigen door de Drive trough. Hier zie je het bloemwerk wat we met de vakgroep bloem gemaakt hebben. Straks de allerlaatste dag van dit schooljaar. We komen met collega's bij elkaar (nog steeds op gepaste afstand, natuurlijk) en nemen afscheid van gepensioneerden. Daarna zit het er echt op. Ik heb gisteren alvast de koelcel en het magazijn bij het bloemschiklokaal opgeruimd, hoeft dat straks niet meer en kunnen we lekker op tijd naar huis! 




9 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een geweldig leuke kaart en prachtige bloemstukken. Veel plezier vandaag en fijne vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Enige shakerkaart en wát een gave bloemstukken! Ziet er prachtig uit op jouw werkplek, fijne laatste dag en daarna een heerlijke welverdiende vakantie, geniet er van Colien!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kaart vind ik hartstikke leuk maar ik ben helemaal weg van die prachtige bloemstukken. Schitterend dat bloemwerk met die vele grote bloemen! Die prachtige grote alliums en riddersporen en eremurus en in zulke hoeveelheden, dat is heerlijk werken! Doet me denken aan mijn overleden moeder die ook altijd bloemschikte en ooit Nederlands kampioen bloemschikken is geweest. Sweet memories!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi kaartje voor een tiener, lekker fris zo'n cocktail 😊
    Dat is helemaal in zo'n drive through voor diploma uitreiking, op de school waar ik heb gewerkt was dat vorig jaar ook. Mooie bloemstukken heb je gemaakt.
    Geniet van je vakantie.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. prachtige verjaardagskaart met een vast overheerlijke mocktail...
    wat hebben jullie het daar weer prachtig gedecoreerd, toch leuk voor de leerlingen om zo feestelijk verwelkomd te worden!
    dankjewel voor je fleurige verjaardagskaartje dat hier vandaag in de bus viel!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gezellig dat Indy toch nog haar verjaardag kon vieren, kleurrijk, feestelijk kaartje maakte je voor haar. Ook jullie bloemstukken zijn kleurrijk, een genot om te bekijken, dat zal een vrolijke afsluitingsavond geweest zijn! Nu lekker genieten van je vakantie, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Overal is een oplossing voor he? Super gave kaart voor Sweet Indy.
    En het ziet er mooi uit, de drive throug. Wat lekker joh, nu vakantie. Heerlijk, ga er lekker van genieten! Dat zal wel lukken, denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een supervrolijk kaartje, ziet er gewoon lekker uit :-)
    De bloemstukken zijn schitterend, een feest om op jullie school te mogen studeren

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien