vrijdag 29 april 2022

Jarige mentorleerling.

 

Vandaag is Jesse jarig, hij is een leerling in mijn mentorklas en houdt van gamen. Dus toen ik vorige maand zag dat Marianne Design de game controller in de mei-collectie zou krijgen, had ik em meteen in pre-order. Het was weer even behelpen om em 'levensecht' te krijgen, want ik heb geen inkt bij me. Maar met een witte fineliner inkt op je vingertop tekenen en dan uitsmeren op het papier in de mal lukte het aardig om de knopjes vorm te geven. De knopjes aan de rechterkant wilde ik in kleur, maar ik had geen cirkelstansjes in mijn knutseltas. Dat heb ik opgelost met de andere nieuwe mal, het Circuit board, te gebruiken en de kleine rondjes uit 4 kleurtjes papier te stansen:
Het was een priegelwerkje, maar het is gelukt! En ik ben heel blij met mijn mini-stansapparaatje, heel handig om mee te nemen: niet groot of zwaar.
En toen ik toch lekker aan het friemelen was, maakte ik dit 2e kaartje met het circuit board. Handig voor de voorraad of de verkoop tbv Alpe d'HuZes. De papiertjes komen uit een blok van de Action, helemaal in mijn favoriete tinten.

Gisteren een prachtige wandeling gemaakt op en rond de Sint Pietersberg in Maastricht. Heel gevarieerd en met veel hoogtemeters. 's Morgens had ik al een rondje met Suus en Briep gelopen, dus ik kwam wel aan mijn stappen. 's Avonds heerlijk gegeten in de plaatselijke brasserie. Helaas zit ons midweekje er hier weer op. Na de dogwalk en het ontbijt gaan we inpakken en weer richting huis. We hebben het heerlijk gehad!
Challenge;
Paper Craft Crew  - pcc468


5 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie zo'n lekker midweekje hebben gehad.
    Je kaart ziet er super uit dat is idd een leuke mal voor jongens wat graag gamen.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zijn gaaf geworden, super! En dat met beperkte materialen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn dit leuke snijmallen. Zouden mijn jongens geweldig vinden om hier mee een kaartje te ontvangen. Ze zijn echt super tof. Geniet nog maar lekker na van je midweek en wat schattig dat kleine snijdertje. X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig excuus, zo'n mentorleerling die van gamen houdt...Je beide kaartjes zijn gaaf. En heel knap dat je het, ondanks het behelpen, zo mooi voor elkaar hebt gekregen. En lekker die vakantiemidweek. En nu nog een week lekker thuis. Rolf aan het werk, denk ik.
    En die tekst op de kampboekjes ;-) hangt ook al jaren bij ons in de gang op een bordje😁

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave kaarten heb je gemaakt.
    Leuk voor echte gamers, en die zijn er meer dan genoeg ;)
    Fijn weekend,
    Hetty

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien