donderdag 18 augustus 2022

52 Weeks to Christmas, week 33.

Hartje zomervakantie (voor mij), maar natuurlijk laat ik op donderdag kerstkaartjes zien. Ik maakte gisteren 2 slimline kaartjes met papier van Craft Sensations, slimline- en labelmallen van Marianne Design en plaatjes uit een knipvel. De grote tekst lag al heel lang klaar om gebruikt te worden, maar is te groot (CHRISTMAS = 17 cm) voor een gewone kaart. Daarom nu op een slimline model.
De overige plaatjes uit het knipvel belandden op dit label. De tekst komt ook uit het Craft Sensations blok en past prima bij het autootje.

Als je ook een kerstkaartje hebt gemaakt, link het dan op het 52 Weeks to Christmas blog om mee te doen met de wekelijkse uitdaging. Kijk ook voor meer inspiratie op het 52WTC blog, want daar zie je kaartjes van Suzan en Ingrid. Maar ook de andere DT-leden hebben weer een leuke kerstkaart op hun eigen blog, ga er gerust eens langs. 

Vanmiddag gaan we met de hele familie naar een nostalgische plaats: naar de ruim 100-jarige Speeltuin Nederhemert. Nichtje Indy werkt daar in de horeca en haar ouders, zus(je), opa en oma, 3 tantes en 2 ooms komen lunchen. Vanavond komen Nelly en Daniëlle gezellig fröbelen, dat is lang geleden, zin in!

Challenges;

Crafty Hazelnuts Christmas Challenge - Anything goes as long it's Christmas

Merry Little Monday Challenge - Anything goes


 

6 opmerkingen:

 1. Twee mooie slimliners Colien
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat weer inventief opgelost met dit papier en plaatjes . Heel mooi gedaan. Veel plezier en groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kerstkaarten Colien. We blijven lekker doorgaan, ook al is het midden in de zomer en vallen de mussen af en toe dood van het dak :-)
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kerstkaarten heb je gemaakt met dat blok van Craft Sensations Colien. Mooie warme kleuren en leuk gedecoreerd. Gezellig samen freubelen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n grote stans is perfect voor een slimline kaart.
  Zelf heb ik vaak wat moeite met slimline, maar deze van jou vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie kaarten, ik vind dit papier erg druk, maar met die tekst en kerstbokaal op heel tof verwerkt.
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien