zondag 21 augustus 2022

Guur buiten, warm binnen.

 

De blogtitel, en tevens tekstje op de kaart van vandaag, die klopt natuurlijk niet bij de huidige zomerse temperaturen. Maar afgelopen donderdag hebben Nelly, Daan en ik de nieuwe spulletjes van Marianne uitgeprobeerd. Het gnome-huisje en het lampionplantje zijn superleuk en ook goed te combineren, zoals je ziet. Verhoudingen, daar doen we maar niet aan in de kaartenwereld ;)


Gisteren was een vol dagje: 's morgens was ik met mijn vader naar de bouwmarkt om steigerhouten planken te kopen. Rolf gaat voor mij 2 hele gaven opbergbanken maken. 's Middags gingen Rolf en ik naar de Heusdense brug om de wielrenners van de Vuelta te zien. Daarna ging Rolf een ronde fietsen en ging ik terug naar ons dorp voor de wijkprijs van de Postcodeloterij. Het was heel gezellig en behalve de lekkere high tea kon je ook de gewonnen theedoos personaliseren. Ik heb er niet mijn naam op getekend, maar een tekst op geschreven, heel leuk om te doen! 

Vandaag gaat Rolf met een oud-collega fietsen in het zuiden van Brabant. Eind van de middag gaan we samen naar een rockfestivalletje in de buurt en eten we daar meteen wat.


Challenge;

Freshly Made Sketches - FMS549



2 opmerkingen:

  1. toffe kaart

    Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
    https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
    http://creativesketchygirls.blogspot.be
    http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
    https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This little house is so fun for the sketch. Wonderful! So glad you joined us this week at FMS!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien