maandag 29 juli 2024

2 x Eline's flamingo.

Bij het opmaken van de IDEE&post pakketjes zag ik dat er ook nog wat strookjes designpapier met flamingo's zaten. Die moesten gecombineerd worden met de nieuwe Collectable van Marianne Design: Eline's flamingo familie. Je zag de beestjes al eerder op 2 kaartjes met jungle-designpapier, dat was al leuk, maar dit ziet er extra zomers uit.
Bij beiden de bovenst vleugel met 3D-tape vastgeplakt en een tekstje van Nobody-Else toegevoegd. Met de zwarte accentjes vallen de kleurtjes extra op. 

Het was weer een fijne dag gisteren in Overijssel. Rolf en ik zijn via een omweg naar Ommen gefietst en daar geluncht. Verder gewandeld met de honden, wat stempels ingekleurd, gelezen en op het gemak avondeten gemaakt. Ik houd niet zo van koken, maar als ik de tijd heb, vind ik het wel leuk. Het werd kip-pilav met o.a. verse paprika, tomaten, knoflook, prei. En natuurlijk tomatenpuree en perzik. Er is nog genoeg voor nog een keer.


If you give a crafter a cookie - #194 Aloha




 

5 opmerkingen:

  1. Leuk je kaartjes !!!
    En wat een heerlijke dag !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee gave en echt zomerse kaartjes! Erg leuk die flamingo's, dat hoedje, haha!
    Fijn dat de vakantie zo heerlijk is, het weer zit nu ook echt mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook deze zijn erg leuk! Die flamingo is gaaf en echt voor de zomer. Pilav, lekker! Ik maak hem met dezelfde ingrediƫnten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sweet cards!! Thanks so much for participating in my IF YOU GIVE A CRAFTER A COOKIE... challenge!!! I appreciate that you play along and I enjoy visiting your blog!! Have a happy crafty day!! Deanne at A Little Bit O’ Paper

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien