woensdag 31 juli 2024

Kleurenkaartenteam: Oudroze met legergroen.

Juli zit er bijna op en op deze laatste woensdag van de maand is het weer tijd voor het kleurenkaartenteam van Martina. Nelleke mocht deze keer de kleuren bepalen, rekening houdend met het oudroze van vorige maand. Zij ging voor legergroen erbij. Tja, ik heb zeker wel wat knutselspullen bij me op vakantie, maar niet veel. En ik had geen rekening gehouden met het Kleurenkaartenteam, dom! Er gingen voornamelijk stempeltjes mee die ik nog niet gebruikt heb en deze leuke van Studio Light heb ik gebruikt voor deze maandelijkse uitdaging. 
Ik had wel de slimline postzegelmal van Marianne Design meegenomen, maar die past natuurllijk niet door het kleine Sidekick stansmachientje dat ik meenam. Dus stanste ik alleen de roze vormpjes en matte ze op wit papier. Dan maar geen postzegel-effect ;)
Ook legergroen cardstock ontbrak in mijn box, dus de groene achtergrond die je ziet, maakte ik met alcoholmarkers. Meteen de juiste kleur, want met dezelfde stift kleurde ik een groot gedeelte van de stempeltjes in.
Natuurlijk ben ik nieuwsgierig wat er allemaal nog meer gemaakt is in deze combinatie, dus ik ga vandaag een blogrondje doen. Alle linkjes naar de deelnemers vind je op het blog van Martina.
Gisteren zijn Rolf en ik naar Hattem geweest, een leuk klein stadje, heel sfeervol. Het was een tip van Ank, dankjewel daarvoor! We hebben er gewandeld en rondgekeken, lekker geluncht en ook nog een bezoekje gebracht aan het Bakkerijmuseum, Rolf ging daarna naar een terras, ik bleef nog voor de voorstelling. Die was eigenlijk meer voor kinderen, maar ik vond het wel erg leuk en gelukkig heel veel volwassenen met mij, haha.


16 opmerkingen:

  1. Hey Colien,
    Wat een mooie kaart maakte je voor het kleurkaarten team. Tof gedaan. Ideaal om de alcoholmarker dan te gebruiken als je geen juist papier hebt.
    Leuk Hattem, daar ga ik ook zeker een keer naartoe.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap gedaan met zo weinig knutsel spullen en ik vind hem ook super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Colien, jouw KKT kaart ziet er ook erg leuk uit! Leuk dat je bij mij kwam kijken!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat leuk dat je toch een kaartje hebt kunnen maken. Je wordt eigenlijk veel creatiever als je weinig spullen bij je hebt.
    Geniet nog even van je vakantie!!
    Tot het volgende KKT!!
    Groeten van Femminde
    ps. helaas heb ik mij niet aangemeld, er staat wel een kaartje op mijn blog

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig had je nog wel wat knutseldingetjes bij je. Je hebt er een mooi kaartje mee gemaakt. Knap gedaan al die kleine vlakjes gevuld met die leuke stempeltjes. Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo, jij moest even creatief denken.
    Extra knap gemaakt, deze kaart.
    En heel erg leuk, met al die kleine vakjes en ieder een eigen ding erop.
    Hattem, héél erg mooi en genoeg te zien.
    Het bakkerijmuseum zijn onze kinderen ook allemaal geweest, met school.
    Misschien vinden jullie Elburg ook wel leuk om naartoe te gaan, is een heel oud stadje met mooie straatjes en leuke winkeltjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk bedacht met deze kleuren !!!
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Creatief bedacht allemaal, en zo heb je een toffe kaart voor het KKT!
    Geniet verder van jullie vakantie!
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuke vrolijke kaart, goed gelukt met je "beperkte" middelen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. een hele leuke kaart heb je gemaakt, ondanks dat je op vakantie bent ! fijn !
    en die voorstelling, ach, we willen toch ook af en toe graag nog even kind zijn, niet ? leuk te lezen dat je er van genoten hebt
    blij met je deelname deze maand, grtjs, martina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja,Hattem.... heel mooi! Annebeth is met schoolreisje naar het bakkersmuseum geweest weet ik nog en ze mochten ook zelf wat bakken (jij ook?)
    Je kaart is goed gelukt met de kleuren. Je wil toch meedoen, he? Snap ik! Dan word je vanzelf inventief!
    En het is de airco van mijn auto. Die is 15 jaar en heb ik nu 13 jaar...hopelijk doet hij het weer na morgen, wat met deze temperaturen rijden zonder airco is echt niet grappig

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schattig kaartje! Heel leuk gedaan en wat een werk.. Hattem is heel leuk, voor mij heel lang geleden, maar dat kan ik me nog wel herinneren 😊🌺☕️

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk opgelost zo, en zo is het echt een leuke kaart geworden. Hattem ja, is een mooi stadje, en het Bakkerijmuseum is ook heel erg leuk om te bezoeken. Gelukkig hoeven we het kind in ons niet te verbloemen en genoot je van de voorstelling. Groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hey Colien,
    Hier een inhaalrondje voor het KKT.
    Ondanks niet veel spullen bij op vakantie heb je een heel erg geslaagde kaart gemaakt met de kleuren van deze maand. Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben daar!
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nog een late reactie voor KKT, wat een leuke en fleurige kaart heb je gemaakt
    Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien