woensdag 25 september 2024

Kleurenkaartenteam: Petrol met okergeel.

De laatste woensdag van september en ook vandaag doe ik mee met het Kleurenkaartenteam van Martina. Ik zag dat ik me niet had aangemeld, maar wil niet overslaan. Het blijft een leuk initiatief!
Deze keer besloot Chantal samen met Martina dat er okergeel bij het petrol van vorige maand moest komen. Een mooie, warme combinatie!

Ik had de 2 kleurtjes een tijdje geleden uit een oud Flow magazine gescheurd, maar was er nog niet aan toe gekomen om er kaartjes mee te maken. Dat heb ik vanochtend gedaan en de ephemera plaatjes van DLS design pasten mooi in deze kleurstelling.

Benieuwd naar meer creaties in deze kleurencombi? Ik wel, dus ik ga in de loop van de dag eens een rondje doen. Alle linkjes vind je op het blog van Martina. Morgen ben ik er weer met 2 kaartjes, dan laten we zien welke leuke september-challenge we hebben bij 52 Weeks to Christmas. Vandaag ga ik relaxen, want na 2 dagen van elk 14 uur werken ben ik daar aan toe. Vanmiddag ga ik met 3 oud-collega's lunchen en gezellig bijkletsen.

Challenge;

Sunday Stamps - SSC344


 

2 opmerkingen:

  1. Oh wat een leuke kaarten zeg!! En tof om zo de flow te her gebruiken.
    Lekker vrolijk. Blij dat je er toch bij bent.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaartjes in de Kkt-kleuren met deze toffe layout.
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien