woensdag 11 september 2024

SUNNY DAYS in de lift.

Terwijl we momenteel wat regenachtig weer hebben en de temperatuur behoorlijk gedaald is, heb ik nog een zomers kaartje om te laten zien. Ik maakte met Distress inkt een achtergrondje en leuke afbeeldingen van Dutch Doobadoo. De grote SUNNY DAYS-tekst past er mooi tussen. Ingrediënten die de dames van de LiftChallenge graag willen zien.
Vandaag een vrije dag, even niks op de planning, behalve wat huishoudelijke taakjes en het maken van de kerstkaart(en) voor morgen: fijn! Hopelijk hebben jullie ook een prettige woensdag.... 

Challenge;

Lift Challenge - #190



7 opmerkingen:

  1. Hey Colien,
    Ooh, deze is zo mooi! Helemaal geslaagd voor de uitdaging. Ik zag ze ook al passeren maar heb geen tijd om mee te doen. Lijkt mij een leuke... Te veel andere zaken op de planning en te weinig tijd deze week... Succes, volgens mij een winnertje, deze kaart!
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor, hou de zomer nog maar even vast.
    Leuk, vrolijk kaartje.
    Fijne dag vandaag, hier ongeveer hetzelfde op de planning staan😊

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk!! De gnome lekker nog even naar het strand en alle benodigde attributen zijn voorhanden, de bofferd. Gaaf kaartje en leuk dat je meedoet met de Liftchallenge, Colien!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk zeg. Die gnomes kom je ook overal tegen! 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het ultieme teenslippertjes gevoel met deze vrolijke gnoom! Helemaal top en inderdaad met alle ingrediënten van de challenge. Superleuk dat je weer mee doet Colien, dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die gnome heeft het goed voor elkaar. Inmiddels heeft het weer zich weer een beetje aangepast! Tof en zomers kaartje geworden. Leuk dat je weer meedoet met de Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien