woensdag 13 oktober 2010

Sneak Preview op m'n kerstkaarten...




Dankzij de Pollycraft digi wedstrijd op de site van Tiets mogen jullie alvast 3 van mijn kerstkaartjes zien. Ik heb er ondertussen al 26 helemaal af (met verschillende afdrukjes), een aantal 'plak-klaar' en nog een heleboel in de planning :) .
Deze kaarten zijn gemaakt op gouden kaarten die ik vorig jaar (met enveloppen) bij Kruidvat heb gekocht. Ik kocht ze na nieuwjaar voor de helft van de helft, dus een koopje. Heb ook nog evenveel in het zilver. Normaal ben ik niet zo'n fan van goud en zilver, maar dit is mat, dus dan kan het prima. Ik heb de kaarten beplakt met rood en groen (seaweed) cardstock en designpapier is van Cosmo Cricket. Verder heb ik kerstbomen van Creatable (Marianne Design) uitgestanst met de Cuttlebug, evenals de sterretjes en ijskristallen (van Double do). Het meisje en de ronde tekststempeltje heb ik dus geprint n.a.v. de Pollycraft wedstrijd en ingekleurd met Derwent-potloden. Voordeel van digiprints is dat je ze van grootte kunt veranderen. Heb bij bovenstaande kaartjes dan ook 3 verschillende maten gebruikt.
De kaartjes zijn afgewerkt met wat steentjes, eyelet met lintje en/of knoopjes van Avec.
De doos met kerstmaterialen gaat weer even de kast in. Wil nog even fröbelen met Halloween-spul en wil eerst nog even wat kaartjes maken voor een aantal jarigen.

grtz.Colien

3 opmerkingen:

  1. Hey!

    Wat fijn dat ik op mijn eigen blog meteen kan zien dat jij nieuwe kaartjes geplaatst hebt. Meteen even kijken dus. Deze Kerstkaarten zijn erg leuk geworden. Die digi is erg schattig! Ik ben nog steeds niet aan mijn Kerstkaarten begonnen. Hopelijk kan ik zaterdag starten. Heb nu nog andere dingen liggen.

    Groetjes Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaarten Colien,leuke stempel,mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Net wat ik zeg, wat een bijzondere kaarten!
    Grtz Ellen.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien