donderdag 30 december 2010

Just married / Frisch verheiratet / Pas getrouwd.


Gisteren kregen we een mailtje met deze titel. Mijn neef Alexander woont in Hamburg en is afgelopen dinsdag getrouwd met zijn Andine. Alleen ouders en grootouders waren aanwezig. In zijn mailtje nodigt hij ons uit op hun feest in 2013/2014. Dat hebben we mooi nog tegoed :)
Toch een reden nu om een kaartje te maken en (op de valreep) mee te doen met de challenge van Friday Sketchers.
Vanmorgen o.a. dit mooie Bo Bunny's papier 'Midnight Frost' gekocht bij de Scrapheap. Heb het verwerkt op donkerblauw cardstock. Het afdrukje is van Stampavie en is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Het tekststempeltje is van Aud Design en het 'koraallint' van Vivant. Ook dit keer weer de distresser van Tim Holz gebruikt, in combi met een babydoekje en div. kleuren inkt. Geeft een leuk effect.

grtz. Colien.

7 opmerkingen:

  1. Schattig kaartje Colien, heel mooi papier heb je gekocht,leuk om dat dan gelijk te gaan gebruiken. als je dan thuis komt moet bijna gelijk de schaar erin.

    gr annemarie en merit

    beste wensen voor 2011

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Colien,

    Wij zijn vandaag weer met hetzelfde bezig geweest, hihi. Ik heb ook een trouwkaartje gemaakt. De moeder van een meisje in mijn klas gaat volgende week trouwen. Het is een heel ander kaartje geworden, maar we hebben wel dezelfde stempel van Aud Design gebruikt. Je ziet hem binnenkort op mijn blog. Deze van jou is ook heel erg leuk! Mooi papier heb je gekocht! En wat fijn dat de distresser zo goed bevalt!

    Groetjes Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a wonderful sweet card!
    I love what you came up with using my sketch.
    Thank you for joining.
    Happy New Year
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattig kaartje Colien! Ik wens je een heel productief en goed scrapjaar toe. En het samen frobelen was gezellig, dat houden we erin he?
    X Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Absolutely love this! Gorgeous distressing!!

    Happy New Year!!

    Tracey xx :)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien