Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 2 januari 2011

Hoera, een dochter!


Een tijdje geleden hadden Sanne en ik afgesproken om een middagje te fröbelen. We wilden even iets anders maken dan een kaart. We kozen ervoor om mee te doen aan de challenge op het blog van Double Dutch.  Daar kun een patroontje vinden voor een kadoverpakking. Die zaterdag ging het niet lukken, maar gisteren eindelijk wel :)
Ik heb een doosje gemaakt met memo-blaadjes, wat ik heb bekleed met papier uit de Wink Collection van Prima Marketing. Het afdrukje is een Fairy Doodle, die ik heb ingekleurd met de Derwent Coloursofts. Dit keer een donker kindje, want het doosje is voor collega Tien, die een kindje heeft geadopteerd uit Etiopië. Ze is, samen met haar man Marc, deze kerstvakantie daarheen om haar dochtertje Tsedale op te halen. Vandaar dat ik met dit boxje ook mee wil doen aan de uitdaging op het blog Dutch Dare Card Challenges, waar het thema 'nieuw begin' is. En dat is het, na heel wat jaren, voor dit gezin.
Het lintje komt van de markt en aan het strikje heb ik een belletje van de Hema vastgeknoopt. De onderste bloemetjes zijn van Making Memories, de roze daarboven van Joy, daarop meeldraadjes gemaakt met de pons van Nellie Snellen en vastgezet met een brad.

 
Het dekseltje heb ik op de helft gerild, zodat het doosje half open kan staan. Met een rondjespons een hapje gehaald uit de voorkant van het doosje, waardoor de memoblaadjes er makkelijk uit gepakt kunnen worden. Het doosje is afgemaakt met wat rhinestones.

grtz.Colien

4 opmerkingen:

Ellen zei

Heel erg leuk weer, Colien! Schattig.
Heb vandaag echt m'n laatste kaart met kerstpapier gemaak en zojuist m'n kerstfröbels opgeruimd: alle ruimte voor nieuwe spullen. Nu maar inspiratie en ideeën opdoen...

groetjes, Ellen

Sanne zei

Wat fijn dat het doosje nog op tijd is afgekomen. Hij is wel leuk geworden hoor!

Groetjes Sanne

Debby zei

Geweldig doosje! Ik houd wel van dit soort projectjes. En wat fijn voor Tien dat ze nu heen zijn. Schattige stempel ook van dit baby'tje.

Groetjes Debby

Dorcas zei

How cute, Colein! I'm so glad you could join our challenge at DDCC!