Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 13 juli 2016

Wielrenner.

Afgelopen zaterdag hadden we nog een verjaardag: Yuri werd weer een jaartje ouder. Zijn grote hobby is wielrennen, dus haalde ik de 'sport bicycle-mal' weer tevoorschijn en maakte ik dit kaartje voor hem. De radertjes zijn van Joy!, die mal had ik al een tijdje in huis, maar nog niet gebruikt. Bij de fiets vond ik ze wel toepasselijk. Het achtergrondpapiertje en de 'puffy dot stickers' (grotere zwarte rondjes) komen uit de laatste IDEE&post. 
Gisteravond was er op school = werk een markt/fancy fair voor Edukans. Het was een gezellige en drukbezochte avond. In 2 uurtjes tijd is er €2536,- (!) opgehaald voor Edukans. Trots op onze eerste jaars VMBO-leerlingen. En ons team, natuurlijk ;)
Challenge;
Sketch Saturday - Sketch #420

11 opmerkingen:

Mariken zei

Leuk, je fietskaart voor Yuri. En wat een geweldig bedrag he, het was ook erg druk en gezellig!

Ellen zei

De rode racefiets (is dat ook de kleur van zijn echte fiets?) is superluek. Radertjes passen er perfect bij. Wat een bedrag hè, gisteren?! Echt veel.

Sabine zei

Wat een leuke kaart, die fiets-mal is echt gaaf. En wat een berg geld hebben jullie opgehaald. Super zeg Liefs Sabine

Anoniem zei

Leuke sportfiets!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marjan Küppers zei

Voor een wielrenliefhebber is zo'n fietskaart natuurlijk helemaal top! Het is een gaaf en stoer kaartje, die radertjes en puffy dots zijn er erg leuk bij. Super dat jullie zoveel bij elkaar kregen!

Petra Raams zei

hele leuke toepasselijke kaart en wat leuk dat er zoveel respons op de markt/fancyfair kwam!

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een mooi bedrag hebben jullie bij elkaar gehaald, super! Net als je kaartje, erg leuk met die stoere rode fiets!

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een mooi bedrag hebben jullie bij elkaar gehaald, super! Net als je kaartje, erg leuk met die stoere rode fiets!

Linda van der Velden zei

Gave kaart en wat een hoge opbrengst, mooi! Groetjes, Linda

Danielle zei

Die radertjes zijn super in combinatie met de fiets, leuk kaartje! En fijn dat jullie zoveel geld hebben opgehaald, mag je ook trots op zijn!

Danielle Vincent zei

Oh my...I'm absolutely in Awe of this beautiful creation!! Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week!