Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 23 juli 2016

With sympathy.

Vorige week kregen we het droevige bericht van een overlijden hier in de straat. Een man van 55 was overleden, heel triest. Dit kaartje maakte ik voor zijn vrouw.
Gisteren was de laatste schooldag en hebben we als team na het rapporten uitdelen de leerlingen traditioneel uitgezwaaid. Zo'n 80% van onze leerlingen woont op behoorlijke afstand van onze school en zij reizen dagelijks met de bus. Natuurlijk werden ook de fietsers uitgezwaaid en fijne vakantie gewenst. Ik heb nog niet helemaal het vakantiegevoel, maar dat zal wel komen doordat we volgend jaar met een ander systeem in de bovenbouw gaan werken en daar nog niet alles klaar voor is, terwijl ik gisteren toch tot 15.30 uur gewerkt heb... Ach, nu eerst alles maar eens in orde gaan maken voor het zomerkamp wat op 1 augustus van start gaat. Dan barsten de plaatselijke Olympische spelen los voor 78 kinderen :)
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS246

7 opmerkingen:

Danielle zei

Je kaartje (ook al is het niet voor een leuke gebeurtenis deze keer) is erg mooi. Die embossingfolder uit de idee&post is veelzijdig te gebruiken! Hoop dat je vakantiegevoel snel komt....

Karren zei

Your sympathy card is beautiful and perfect for the occasion. The neutral tones and texture are a wonderful look. Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

Ellen zei

Mooie, stijlvolle kaart. 55, dat is inderdaad nog wel heel erg jong. Verdrietig hoor. En ja het uitzwaaien, altijd een bijzonder moment. Vakantie is altijd even wennen, maar het went snel moet ik zeggen ;) Gisteren naar Antwerpen, vandaag naar het strand... Dan begint dat gevoel wel te komen. Succes alvast met het zomerkamp!

Maria V zei

Het is altijd moeilijk om voor deze gelegenheid een kaartje te maken. het is jou goed gelukt, eenvoudig en mooi. Wat een leuke traditie om de leerlingen uit te zwaaien. Het went gauw hoor die heerlijke vakantie. Mijn eerste week zit er op en ik heb veel geknutseld en genoten van het mooie weer.

Mariken zei

Hele mooie kaart! Niet de gemakkelijkste om te maken, maar het doet zoveel goeds! Uitzwaaien van onze kinderen, heel speciaal. Nu lekker vakantie, heerlijk! En donderdag ff lekker uit, gezellig! Xx

Judith zei

Verschrikkelijk, als iemand zo jong overlijdt. Mooie kaart voor deze trieste gebeurtenis.

Lekker, vakantie, ook al heb je nog niet helemaal het gevoel. Succes met je zomerkamp, knap werk!

Trouwens, de cadeautjes heb je ook weer leuk gemaakt!
Fijne vrije maandag,
groetjes, Judith

Rita Wright zei

Sympathy cards are always so difficult, but you used the sketch and simple, clean lines to create a perfect one. Thanks for playing with my sketch at Freshly Made Sketches this week.