donderdag 9 augustus 2018

52 Weeks to Christmas #32.

Ondanks dat het warm was, toch wat kerstkaartjes gefröbeld deze week. Het werd zelfs een serie van 6, waarvan ik er vandaag 2 laat zien. Vorig jaar kocht ik leuke tekstkaartjes bij het Kruidvat en die vroegen erom om verwerkt te worden
Samen met papiertjes van Marianne Design, een vel koperkleurig karton en zwart/wit touw werden het snelle, simpele kaartjes. Wel handig voor de voorraad en ik heb nog wat achter de hand om te laten zien de komende weken ;) 
Doen jullie mee met onze wekelijkse challenge? Link dan jouw kerstkaartje onder het blogbericht op het 52WTC blog. Daar vind je ook de uitslag van de challenge van vorige maand. Maar liefst 4 deelnemers zijn op een gedeelde 1e plaats geëindigd: Nancy,  Margreet, Trijntje en Enny, zij worden allemaal uitgenodigd om de volgende keer gastdesigner te zijn. Random winnares is Nelleke geworden, zij ontvangt het prijsje. Kijk voor meer info en mooie voorbeeldkaartjes op het 52WTC blog.

Dankjewel voor jullie reacties op mijn wandeling ná het chiropractor bezoek. Ik plan dat eigenlijk altijd in, zodat ik in beweging blijf, maar niet te intensief. Huishoudelijke klusjes (stofzuigen, boodschappen doen etc) zijn uit den boze, evenals stilzitten, dus dan is wandelen de beste optie. En er is verder niks aan de hand, ik ga elk kwartaal even om alles los te maken, meer ter preventie en dat bevalt me goed.

7 opmerkingen:

  1. Mooie kerstkaarten Colien!
    Fijne donderdag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaart, Colien! Knap hoor, met die hitte. Bij mij ging het echt niet...
    Groetjes en fijne dag,
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke kaartjes, lekker toch, alvast een voorraadje? Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee hele leuke kaartjes Colien!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk verwerkt die kaartjes! Omgetoverd tot nieuwe! Enne....ik heb iets gemist? Ter preventie naar de chiropractor, maar geen huishoudelijke klussen mogen doen....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 2 super leuke kerstkaartjes Colien...Hopelijk helpen de behandelingen bij de chiropractor...
    groetjes Rosina
    DT 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk zijn je kaartjes! Volgens mij heb ik die kaartjes ook nog.... dit geeft weer ideetjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien